phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 26 Април 2016 08:22

ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ - ЕЛИФ ОТ "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Хатидже Шендил е известна турска актриса и модел, която е родена на 2 август 1983 година в Истанбул. Родителите на Хатидже са от турски произход. Тя не е единствено дете в семейството има братя и  сестри. Семейството на бъдещата актриса е живяло в Анталия. След завършване на училище Хатидже постъпила в университет, където е изучавала бизнес администрация. През това време се явявала на много конкурси за красота. През 2001 г. се явила на конкурса „Мис Турция”, където заела второ място. След този конкурс последвал втори - „Мис Европа”, на който Хатидже заела трето място.

Хатидже Шендил заслужено е в списъка на най-красивите туркини. Множеството конкурси за красота помогнали на момичето да се реализира като модел, а след това то взело решение да се посвети на актьорското майсторство. Хатидже изучавала 2 години актьорство в школата на Али Алган. Кариерата на актрисата се развила стремоглаво. Започнали да я канят в различни сериали и филми. В периода от 2001 до 2014 тя взела участие в шест филма.

Особено внимание заслужава участието на Хатидже Шендил в „Госпожа Дила” през 2012 г., където си партнирала с друг известен актьор в Турция Еркан Петтекая.

В 2014 година излязъл на екран филма „Част от мен”. В него Хатидже играе главната роля. Именно с това нейно участие тя печели най-голяма популярност.

Личния живот на актрисата е също една сбъдната приказка.  На 29 май 2015 година, Хатидже се омъжва за Бурак Сагяшар - също млад и талантлив актьор. Сватбата им била като в приказките. На нея присъствали цяло съзвездие от актьори, включително и екранния й партньор от "Част от мен" Йозджан Дениз. Хатидже Шендил е не само изключително красива, но и много интелигентна млада жена.

Хатидже Шендил съобщила, че ще си даде почивка за около година от снимачните площадки, вероятно, за да даде живот на своя наследник.

Последна промяна на Вторник, 26 Април 2016 08:52

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ