phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 27 Април 2016 15:09

ЧАСТ ОТ МЕН 48, 49 ,50,51, 52 ЕПИЗОД - СЮЖЕТ НА ЕПИЗОДИТЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Кахраман отвежда Елиф вкъщи.

Мерием се развиква , че убийцата на сина й няма място в тази къща. Останалите също остават изумени. Зия се опитва да убеди дъщеря си, че Елиф няма нищо общо със смъртта на Керем.

"Чистачът" влиза в килията на Максут.

Къймет се опитва да убеди дъщеря си, че Елиф вече е снаха в този дом, щом Зия е дал благословията си. А и двамата с Кахраман имат брак. Мерием е категорична, че или ще убие Елиф, или ще се самоубие

Елиф е разстроена от случилото се. Кахраман я моли да се въоръжи с търпение. Обяснява на жена си, че времето ще излекува всички рани.

Джелял се обажда на приятеля си и му съобщава, че телефонната разпечатка на Керем е пристигнала. Кахраман обещава на Елиф, че няма да излиза, а ще извика Джелял във вилата. На излизане от стаята, той моли майка си да се погрижи за жена му, тъй като тя също е много разстроена. Къймет му обещава, че няма да остави Ел

Свекървата предупреждава новодошлата снаха да не се засича с дъщеря й. Къймет забранява на момичето да излиза от стаята си.

Дефне съобщава на майка си, че Кахраман и Елиф са сключили брак, въпреки траура. Невал е изненадана от новината, но съветва дъщеря си да не се отказва. Заръчва й да се грижи за детето си и да чака.

Максут установява контакт с новодошлия.

Разпечатката с телефонните разговори на Керем пристига. Кахраман се разпорежда да намерят журналиста, публикувал статията във вестника

Папаракът се среща с Якуб и го изнудва за още пари. Поставя ултиматум да му плати солидна сума до следващия ден. В противен случай ще разкаже всичко на Кахраман.

Мерием не позволява Елиф да се храни на масата. Всички държат момичето гладно и жадно. Кахраман се прибира и вижда, че за Елиф няма нищо сервирано. Пита майка си каква е причината. Къймет отговаря, че просто не са се сетили, тъй като Елиф цял ден не е слизала от стаята си. Кахраман реагира остро и се качва при жена си. Кани я да излязат заедно

Якуб се опитва да заеме пари, за да плати на папарака. Всички обаче му отказват.

Мерием отново злослови срещу Елиф. Къймет се опитва да я успокои.

Кахраман и Елиф отиват в ресторанта на Джелял. Там има приготвена специална маса за тях. Кахраман изтъква пред жена си, че вечерята е подарък от приятеля му специално за нея.

Якуб споделя с жена си за проблема с папарака. Шюкран вади накитите си и му ги дава за продан с надеждата, че мъжът й ще събере исканата сум

На сутринта Кахраман доверява на Елиф, че е наясно с отношението на близките му към нея, но я моли за търпение. Обещава й, че ще реши проблема възможно най-скоро. Елиф вярва на мъжа си.

Султан отива на посещение при дъщеря си. Мерием отваря вратата и я гони.

Леекуващият лекар на Елиф се обажда по телефона във вилата. Мерием говори с него и разбира, че момичето ще трябва да взема редовно лекарствата, които той по-късно ще изпрати в имението. Мерием му обещава да ги предаде на Ели

Кахраман разбира, че Керем е поискал пари от дядо си, за да замине за Лондон. Установява обаче, че племенникът му не си е резервирал билет. Кахраман се чуди за какво са оползотворени въпросните пари.

Якуб дава исканата сума на журналиста и го предупреждава да не го издава. Съветва го да спомене, че информацията е получена по пощата.

Елиф няма лекарства. Кахраман изпраща детско легло като подарък на жена си. Мерием го взима и го чупи пред очите на Къймет. Момичето вижда това и се прибира разстроена в стаята си.

Кахраман разпитва папарака, но той отказва да говори, заради уговорката си с Якуб.

Във фирмата пристигат негативни доклади от анализа на екологичната продукция. Джанан ги показва на баща си. Якуб заповядва на дъщеря си да преправи документите и да накара Кахраман да ги подпише. Джанан не е съгласна с това, но се подчинява на баща си

Мерием получава пратката с лекарства за Елиф.

От разпечатките Кахраман разбира, че Керем е говорил много често с Фуат. Разпорежда се този човек да бъде открит.

Елиф слиза, за да поговори с Мерием. Доверява й, че изпитва огромна болка, и изтъква, че Кахраман прави всичко по силите си да открие истинския убиец на Керем. Елиф моли Мерием да се довери на брат си. Мерием я отблъсква и крие лекарства.

Кахраман хваща Фуат. Той признава, че Керем го е наел като посредник - искал е да му намери наемен убиец.

Зия отива да поговори с Елиф. Старецът съветва снаха си да вярва в себе си.

Джелял се свързва с наемния убиец. Кани го на среща, за да му направи поръчка.

Зия вдига скандал на Къймет. Настоява жена му да се грижи за Елиф и да реши проблема им с Мерие.

Хората на Максут в затвора убиват наркобоса.

Кахраман устройва клопка на наемния убиец.

Айсел носи храна на Елиф. Мерием я вижда, взима таблата и я хвърля на земята. После уволнява прислужницата. Гюлсюм, за да спаси приятелката си, се оправдава, че Елиф е поискала да хапне нещо в статята си. Мерием отива да се разправя с не

Наемният убиец признава за намеренията на Керем.

Мерием вдига скандал на Елиф. Момичето получава болки. Мерием злорадства. Продължава да я кълне. Елиф вика за помощ, но няма кой да я чуе.

 

ПРОДЪЛЖАВА

Последна промяна на Четвъртък, 28 Април 2016 06:57

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ