phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 05 Май 2016 08:12

СЮЖЕТ НА 53 ЕПИЗОД ОТ "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Дефне съобщава на Кахраман, че има проблем с тяхното бебе. Той веднага отива при нея в болницата. Моли Къймет да се грижи за Елиф и бебето.

Максут се разпорежда на братовчед си да не слагат бомба. Вейсел любопитства защо. Максут отново го хока.

Дефне започва да се преструва пред Кахраман. Той вика лекар. Дефне моли гинеколожката да излъже Кахраман, че наистина има болки, за да може той да остане при нея в болницата. Лекарката му казва, че Дефне има нужда от подкрепа и е необходимо той да остане при нея.

Елиф търси съпруга си. Къймет й казва че е отишъл в болницата при Дефне, тъй като има риск да изгуби тяхното бебе. Кахраман се обажда на любимата си. Обяснява й ситуацията.Тя привидно се съгласява. По-късно му звъни, но Кахраман не си вдига телефона.

Максут казва на братовчед си да му купи къща. Вейсел отговаря, че в момента нямало свободни, но брокера е намерил една в съседство с имението на Юрокхан. Максут се съгласява да я купят.

Кахраман пита Елиф дали не му е сърдита, че я оставил сама и е бил при Дефне. Тя му отговаря, че другото бебе е брат на Топрак и иска двете деца да растат заедно.

Елиф отива в дома на Дефне. На входната врата среща Ибрахим. Двамата се запознават и разговарят за родния край.

Дефне посреща Елиф в градината. Двете разговарят, Еилф й споделя, че иска децата им да отраснат заедно защото са братя. Дефне благодари, че тя е разрешила на Кахраман да остане при нея в болницата.

Дефне уволнява Ибрахим, защото е говорил с Елиф. Той я пита дали се е отказвал от убийството на съперницата си. Дефне му разпорежда да си отиде в тях и да чака сигнал от нея, когато трябва да стреля по Елиф.

Дефне моли Къймет да й изпратят шофьор от имението, защото е уволнила нейния. Жената се съгласява, но предупреждава бившата си снаха, че ще говори с Кахраман за това.

Елиф разказва на майка си за посещението при Дефне. Кахраман случайно чува разговора между двете. Елиф го вижда. Обяснява му, че е отишла да пожелае скорошно оздравяване. Поговорили си двете, защото Дефне е много самотна. Кахраман прегръща жена си и нежно споделя любовта си към нея.

Ибрахим пиита заговорниците, как вървят нещата. Максут му отговаря че на следващия ден ще действат. Ибрахим не им се доверява. Проследява ги до гаража. Максут повтаря на братовчед си какъв е плана. Казва му че след като спасят Елиф, ще взривят колата. Ибрахим ги чува. Тримата заговорници отиват на среща с продавача. След това Максут казва на Ибрахим, че работата вече е опечена и той трябва да взриви колата.

Елиф и Кахраман отиват в автокъщата да си получат поръчката. Елиф е щастлива от подаръка. Двамата влизат вътре в автомобила. Ибрахим и Максут вадят бутоните за взривяване. Максут се страхува да натисне копчето. Ибрахим забелязва това и го упреква, че е проявил слабост.

Джелял също идва да види бебето. Вика Кахраман да отиде с него.

Елиф слага детето да спи. Ибрахим й се обажда. Иска двамата да се срещнат. Елиф му отказва. Тогава той й съобщава че е неин брат. Момичето не вярва. Ибрахим разказва всички семейни тайни, които са имали Султан и баща му. Посочва свидетели. Елиф е шокирана. Казва му че не е знаела. Ибрахим я моли да провери и да му се обади. Елиф излиза. Къймет казва на един от шофьорите да я закара където иска. Максут ги проследява.

Ибрахим заема позиция със снайпера близо до пътя.

Кахраман се притеснява за жена си и детето. Обажда се вкъщи. Къймет му казва че Елиф е излязла да купи нещо за бебето, но с нея има шофьор. Кахраман още повече се притесни от това. Споделя с Джелял , че днес е предложил на жена си да отидат на покупки, но тя е отказала заради Топрак. След това звъни на Елиф. Тя му казва, че отива на покупки и ще се прибере бързо.

Ибрахим се обажда на Максут. Пита го какво става с тяхната работа. Максут отговаря, че всичко е наред и няма движение.Тогава Ибрахим му съобщава, че той ще реши въпроса още днес. Кара го да прочете молитва, защото Елиф пътува към дървения си дом. Максут се ядосва. Един камион препречва пътя на колата му и той губи от поглед любимата си.

Елиф е проверила че наистина има доведен брат. Съгласява се на среща с Ибрахим. Докато тя пътува към мястото за да се види с брат си, Ибрахим я причаква и стреля. Убива шофьора. Колата пада в морето…

 

 

 

 

Източник:http://www.slusham.com/

Последна промяна на Четвъртък, 05 Май 2016 08:20

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ