phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 12 Май 2016 15:21

ПОДНОВЯВАТ ДЕЛОТО СРЕЩУ ЧААТАЙ УЛУСОЙ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В турските ме­дии отново се появи новината, че проку­рорът по делото за употреба и разпрос­транение на нарко­тици, заведено сре­щу Чаатай Улусой, желае подновяване на съдебния процес. През 2013 г. по време на полицейска акция в южната ни съседка са задържани общо 34 популярни лица от малкия екран.

Сред тях са Чаатай Улусой, известен с ролите си в сери­алите "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", и Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич", „Огледален Свят"). Сред личните вещи на актьорите саоткрити наркотични вещества.

Срещу тях бе повдигнато обвинение в съда. Те признаха, че са употребявали дрога, но отрекоха да участват в канал за нейното разпростра­нение. 24 часа cneд задържането на звез­дите те бяха освободени. След известно затишие по делото, преди броени дни, то отново бе внесено в съда. Исканията на прокурора са обви­няемите да заплатят солидна глоба и да получат до две годи­ни лишаване от сво­бода.

В началото на тази седмица Чаатай Улусой съобщи пред медиите, че започва работа по нов проект. Явно актьорът не се чувства застрашен от съдебната система и е готов отново да

демонстрира твор­ческите си възмож­ности. По думите на звездата снимките за телевизионната по­редица ще започнат още това лято. Той добави, че се очак­ва сериалът да бъде римейк на пълнометражната продукция на Мартин Скорсезе "От другата стра­на", която през 2007 г. спечели четири "Оскар"-а .

 

Източник "Тв.Сага"

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ