phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 12 Май 2016 15:37

ХАТИДЖЕ И БУРАК ПЛАНИРАТ НАСЛЕДНИК

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Звездната двойка Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, които след броени дни ще честват първата година от своя съвместен живот, съобщиха пред медиите, че плани­рат промени в творческия си път.

Чаровната актриса, позната на бълraр­ската пубпика от хитовите сериали "Дила"(Дила), „Част от мен” (Елиф) и „Черни пла­нини” (Полхаят), разкри, че възнамерява да си вземе голям творчески отпуск . През последните бпизо шест години не съм по­чивала повече от седмица. Чувствам се изтощена. Желая да отделя повече време на съпруra и на бпизките си, сподели кра­савицата.

Според слуховете младото семейство планира да се сдобие с наследник. За­питана дали това е истина, Хатидже от­говаря с уклончива усмивка: „Защо не. В природата на всяка жена е заложена въз­можността да бъде майка. Няма нищо по­хубаво от това да дариш живот.”

Съпругът на актрисата също желае по-често да бъде до своята любима. Вре­менно той ще се отмени от актьорските си проекти и ще се отдаде на режисура­та. През 2014 r: Бурак основава собствена продуцентска компания. Още тоrава той признава, че възнамерява да преустано­ви изявите си на малкия екран . Голямото кино все повече ме вълнува. Професията на актьор ми харесва, но искам да опоз­ная в дълбочина механизмите за създава­не на качествен филмов продукт.

Пред медиите Саяшар обяви, че де­бютъ т СИ като режисьор и продуцент ще осъществи още това лято. В края на юни са насрочени снимките за два негови про­екта. В единия Бурак ще бъде режисьор, а в другия - изпълнителен продуцент.

 

в. "ТВсага"

Последна промяна на Четвъртък, 12 Май 2016 15:44

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ