phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 15 Май 2016 08:56

НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ И ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ ИЗКУШАВАТ ЗРИТЕЛИТЕ С НОВИЯ ФИЛМ "ВТОРИ ШАНС"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Нургюл Йешилчай ("Твоят мой живот") и Йозджан Дениз ("Част от мен") пак са заедно на снимачната площадка, където за първи път се срещнаха преди  13 години.

В сезон  2002-2003 година двамата известни актьори си партнираха в сериала "Имението с лозите", а след това създадоха  и игрален филм, който се яви  продължение на "Имението с лозите” и се наричаше „Живот”.


Броени дни откакто  Йешилчай и Дениз започнаха снимките  на новия филм "Втори шанс" и вече зрителите нямат търпение да научат какво се случва в него. Пак ще става дума за любов, сюжетът ще бъде динамичен и много зрелищен. Сценарист, режисьор и изпълнител на главаната роля е Йозджан Дениз. Първите снимачни дни са преминали с успех. И Нургюл, и Йозджан  са доволни от началото на снимките и задоволяват любопитството на своите почитатели като двамата не спират да качват в  социалните мрежи кадри  от снимачната площадка на продукцията. От тях е видно, че двамата са щастливи и удовлетворени от това, което правят, радостни са че си партнират, а изглежда, че се и разбират чудесно помежду си.

 

 

 


Последна промяна на Понеделник, 16 Май 2016 16:33

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ