phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 16 Май 2016 07:25

СЮЖЕТ НА 59 ЕПИЗОД НА "ЧАСТ ОТ МЕН"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Къймет се надява, че след като синът й се ожени за Дефне всичко ще си дойде на мястото. Шюкран не вярва. Тя е категорична, че Якуб единствен би могъл да реши финансовите проблеми на семейството.

Медицинската сестра черпи с чай охраната на къщата на Максут. След минути всички са заспали.

Кахраман се занимава с децата си.

Максут звъни на хората си, но никой не вдига. Елиф излиза от къщата. Максут се усъмнява и се връща веднага в дома си. Момичето търси път към имението на Кахраман. Максут вижда, че цялата охрана спи. Търси къде е любимата му. Сестрата също се прави на заспала. Максут я разпитва какво е станало и научава, че Елиф е избягала.

Якуб е също недоволен, подобно на жена си. Шюкран моли съпруга си да направи всичко възможно новото семейство да напусне имението.

Дефне и Кахраман подписват брачното свидетелство...

Максут настига Елиф малко преди тя да стигне до входа на имението. Хваща я и я вкарва в колата. По-късно я заключва в стаята и я заплашва, че по-скоро ще я убие, отколкото да я даде на Кахраман. Максут се обажда на братовчед си и му заповядва да доведе Султан в Истанбул. После вързва Елиф с белезници към леглото.

Дефне е щастлива. Кахраман я предупреждава, че този брак няма да е истински.

Вейсел води майката на Елиф при Максут. Султан започва да обвинява похитителя за всички нещастия, случили се със семейство й. Дори го удря. Тогава Максут й заявява, че Елиф е жива...

Кахраман си играе с децата. Дефне отново се опитва да се сближи със съпруга си. Дава му дневник, в който е описала всички най-важни моменти от живота на Топрак.<br />

Елиф отново отказва да се храни. Максут отключва белезниците. Кани момичето горе, за да се срещне с майка си. Елиф не вярва. Качва се по стълбите и прегръща Султан...

Къймет и Зия обсъждат проблемите във фирмата. Дефне се оплаква, че Кахраман дори не я поглежда. Зия вдъхва надежда на снаха си, че след време синът му отново ще я приеме като негова съпруга.

Султан разказва на дъщеря си за смърта на Назлъ. Елиф обвинява Максут за кончината на сестра си. Султан и Максут разказват за брака на Кахраман с Дефне. Обвиняват го, че е прикрил следите и не е разследвал убийството на Назлъ. Елиф е потресена.

Къймет вижда как Кахрман, Дефне и Топрак обядват заедно като щастливо семейство и се радва, че е успяла в плановете си.

Максут се извинява на Султан за всичките си грешки спрямо семейството й. Моли я да му помогне, като убеди Елиф да се ожени за него. Султан отвръща, че дъщеря й дълбоко в себе си все още храни силни чувства към Кахраман. Максут предлага на любимата си да я заведе в имението, за да види с очите си "новия Кахраман".

Шюкран завижда на брака на Кахраман и Дефне.

Елиф вижда през оградата щастливата семейна идилия в имението. Дори чува как синът й се обръща към Дефне с "мамо".

Султан търси дъщеря си. Максут й доверява, че е завел Елиф в имението. Султан отново му се развиква. Максут обяснява, че Елиф ще направи своя избор.

Дефне отново се присламчва към мъжа си. Кахраман й припомня, че бракът им ще си остане само на книга.

Елиф се връща при Максут.

Зия убеждава сина си да се върне на работа във фирмата...

 

Последна промяна на Понеделник, 16 Май 2016 07:29

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ