phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 06 Юли 2016 12:13

БИЛ ЛИ Е ЖЕНЕН ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ, ВСЕ ПАК? ВИЖТЕ ОТГОВОРА...

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Бил ли е женен Йозджан Дениз за Ханде?

Когато Йозджан Дениз  е на 16 години се влюбва безпаметно в една танцьорка в кабаре, за което сам признава в едно от своите откровения. Това влечение, естествено не е одобрено от баща му, първо защото тя е танцьорка, при това в кабаре и второ- защото е много по-голяма от него. В духа на традициите при комшиите бащата уговаря брак с родителите на момичето. Бащата на Йозджан избира за него момиче на име Ханде без да пита сина си, независимо от неговите идеи и планове за бъдещето. Започват подготовка за сватба, но Йозджан следва пътя, който е избрал и заминава за Истанбул. Животът му в Истанбул е изпълнен с несгоди, но той игнорира всички семейни връзки, всички роднини точно заради разрива, който има със семейството си- в частност с баща си, който продължава да твърди, че ще се отрече от сина си, защото погазвал думата му и не искал да приеме жената, която му е избрал. Ханде го е последвала след като в Анталия е извършено и бракосъчетание между двамата/без самият Йозджан да присъства/, вероятно по каноните на Корана- т.е. имат религиозен брак. Дали наистина Ханде е била в Истанбул не се знае, но през 1993 г. той заминава за Германия. Животът му в Германия също е низ от несгоди и изпитания, но все пак тук се запознава с хората, които наистина променят живота му.

В същото това време, баща му няма намерение да се примири с желанието на сина си и урежда официални документи на Ханде, с които я изпраща след Йозджан в Германия. Дали са живели заедо,  това никъде не е споменавал самият Йозджан, но Ханде признава, че е била вече много влюбена в „съпруга си“ и отдалече го е следвала във всички градове, в които е изнасял концерти и е била една от най-запалените фенки на песните и музиката му. Това е периодът в който Йозджан напълно се отчуждава от баща си. Дали причината е само Ханде не се знае, но в този период, баща му изоставя и семейството и заживява с друга жена, а майка му, заедно със сестрите и братята му се премества в Истанбул.

Интересното е, че самият Йозджан има принцип, който не нарушава дълги години - две трети от спечелените пари редовно изпраща на семейството си и всъщност той се грижи за всички. И тези грижи на практика все още продължават, защото семействата на сестрите и  братята му са уредени на служби в неговите фирми и до ден днешен.

 

След като „изгрява“ звездата на Йозджан и той става достатъчно известен, влиятелен и богат много бързо урежда и проблема с нежелания брак. Самата Ханде признава: „Йозджан никога не ме е обичал!“ Независимо от това, че никога не е считал себе си за женен за Ханде обаче, Йозджан и е осигурил достатъчно средства за да уреди живота си. Доколкото е известно, Ханде е написала книга за Йозджан Дениз. В едно интервю е станало дума и за тази книга. Отговорът на Йозджан е: „Благодаря за положения труд, но считам, че за да е достоверна книгата, авторът трябва да познава душата ми“ Този отговор е красноречив- вероятно двамата дори не са общували, щом смята, че тя не познава душата му. Точно заради това, отговорът на въпроса – бил ли е някога женен е „Не!“- така както, той самият твърди.

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ