phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 08 Юли 2016 07:30

СЮЖЕТ НА РОМАНА "РАЗБИТ ЖИВОТ", ПО КОЙТО ПРОДУЦЕНТИТЕ НА "ЧАСТ ОТ МЕН" ЩЕ ПРАВЯТ НОВ СЕРИАЛ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Както вече съобщихме, феновете на „Част от мен” могат да са спокойни и да потриват ръце в очакване на нов хит от компанията О3 Medya, произвела хитовата лента, която доскоро се излъчваше у нас.

О3 Medya се подготвя за нов сериал по роман на Халид Зия, написан през  1942 година. Романът се казва „Разбит живот”. Според твърдения на добре запознати и близки до компанията, продуцентите отново ще разчитат на някои от познатите лица на хитовия сериал „Част от мен”. В крайна сметка времето ще покаже и ще видим резултата.

Ето и кратък сюжет на романа „Разбит живот” на Халид Зия Ушаклъгил, издателство "Слънце".

 

„Разбит живот” е последният роман на турския класик Халид Зия Ушаклъгил – авторът на първата книга от поредицата „Магията на Босфора” – “Забраненият плод”.
Писателят извежда на преден план битието на едно единствено семейство, в чиято особеност прониква до дъно и я изкарва на показ.

„Ето тук, като на сергия, разбитият живот бе изложен в истинската си мъка и истинското си страдание. Сред тези стени, под този покрив... се люшкаше така, че да настръхнеш...”

Йомер Бехич е уважаван и преуспял лекар. Почтен и искрен, той държи на семейните ценности и вярва твърдо в устоите на брака.
Съпругата му Ведиде е отдадена изцяло на дома и двете им дъщери, но живее в страх, че нещо ще помрачи щастието им. И то се случва. Неочаквано. Неподозирано. Опиянен от необузданата си страст към 18-годишната Нейир, Йомер потъпква морала и достойнството си.
Един съпруг, един баща е на кръстопът. Лъкатуши неуверено между плътските си желания и чувството за дълг. Любовта към Нейир го преобразява - носи му наслада, но и го кара да се презира и срамува.
Докато вкъщи малката му дъщеричка агонизира от болка, Йомер стене от удоволствие в прегръдките на любовницата си. Светът му се срутва, но той е безпомощен да сложи край. А когато намира сили, вече е твърде късно.
Семейното щастие се разпада на хиляди парченца болка... А прошката е безсилна да ги слепи отново.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ