phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 08 Юли 2016 09:14

ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ Е ИМАЛ 10- ГОДИШЕН ФИКТИВЕН БРАК

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

През 1991 г.  Йозджан Дениз се жени за актрисата Хандан Дениз. Двамата се развеждат през 2000 г., като Йоджан казва, че бракът е бил само формален.

Когато Йозджан Дениз  е на 16 години се влюбва безпаметно в една танцьорка в кабаре, за което сам признава в едно от своите откровения. Това влечение, естествено не е одобрено от баща му, първо защото тя е танцьорка, при това в кабаре и второ- защото е много по-голяма от него. В духа на традициите при комшиите бащата уговаря брак с родителите на момичето. Бащата на Йозджан избира за него момиче на име Ханде без да пита сина си, независимо от неговите идеи и планове за бъдещето. Започват подготовка за сватба, но Йозджан следва пътя, който е избрал и заминава за Истанбул. Животът му в Истанбул е изпълнен с несгоди, но той игнорира всички семейни връзки, всички роднини точно заради разрива, който има със семейството си- в частност с баща си, който продължава да твърди, че ще се отрече от сина си, защото погазвал думата му и не искал да приеме жената, която му е избрал. Ханде го е последвала след като в Анталия е извършено и бракосъчетание между двамата/без самият Йозджан да присъства/, вероятно по каноните на Корана- т.е. имат религиозен брак. Дали наистина Ханде е била в Истанбул не се знае, но през 1993 г. той заминава за Германия. Животът му в Германия също е низ от несгоди и изпитания, но все пак тук се запознава с хората, които наистина променят живота му.

В същото това време, баща му няма намерение да се примири с желанието на сина си и урежда официални документи на Ханде, с които я изпраща след Йозджан в Германия. Дали са живели заедо,  това никъде не е споменавал самият Йозджан, но Ханде признава, че е била вече много влюбена в „съпруга си“ и отдалече го е следвала във всички градове, в които е изнасял концерти и е била една от най-запалените фенки на песните и музиката му. Това е периодът в който Йозджан напълно се отчуждава от баща си. Дали причината е само Ханде не се знае, но в този период, баща му изоставя и семейството и заживява с друга жена, а майка му, заедно със сестрите и братята му се премества в Истанбул.

Какво казва Хандан за брака си с Йозджан?

Ханде признава: „Йозджан никога не ме е обичал!“ Независимо от това, че никога не е считал себе си за женен за Ханде обаче, Йозджан и е осигурил достатъчно средства за да уреди живота си. Доколкото е известно, Ханде е написала книга за Йозджан Дениз. В едно интервю е станало дума и за тази книга. Отговорът на Йозджан е: „Благодаря за положения труд, но считам, че за да е достоверна книгата, авторът трябва да познава душата ми“ Този отговор е красноречив- вероятно двамата дори не са общували, щом смята, че тя не познава душата му. Точно заради това, отговорът на въпроса – бил ли е някога женен е „Не!“- така както, той самият твърди.

Последна промяна на Петък, 08 Юли 2016 09:17

Спонсорирано

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ