phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 02 Август 2016 06:48

СЛАВИ ТРИФОНОВ С БЕЗПЛАТЕН КОНЦЕРТ НА ОРЛОВ МОСТ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Безплатен концерт на столичния Орлов мост бе обявен от „Шоуто на Слави“ в социалната мрежа фейсбук. Датата на събитието е 29 октомври – осем дни преди президентските избори, на които ще се гласува и на референдума, иницииран от екипа на предаването, пише „Труд“.

„Началният час на концерта все още се уточнява и в най-скоро време ще ви уведомим точно в колко часа стартира концерта. Имайте търпение. Моля, присъединете се към събитието и го споделете. Ще се радваме, ако поканите ваши приятели да се присъединят. Благодарим ви!“, пишат организаторите.

Още в петък Слави Трифонов обяви в сутрешният блок на bTV, че обмисля идеята за безплатна изява на Орлов мост. Той обясни, че е гневен на решението на Конституционния съд, който премахна три от шестте въпроса в допитването, под което се бяха подписали близо 700 000 души.

 

„Ще направя концерт на Орлов мост седмица преди референдума“, каза тв водещият. След това на въпрос дали обмисля да влезе в политиката Слави Трифонов отговори: „Тези от Конституционния съд и разни други субекти сериозно ме тикат към нещо, за което се двоумя. Обикновено когато човек си го проси, си го получава“.

 

Източник: ekrana.info

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ