phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
admin

admin

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Лекарите започват интервенцията на принцесата.

Султанът отвежда брат си в мазето на двореца, където е настанен лудия Мустафа. Мурад казва на брат си, че това е краят на пътя.

Лечителката казва, че Фария е бременна. Пита Кьосем дали да махнат детето.

Касъм се моли на брат си да не го убива. Господарят заповядва на принца да влезе в килията на лудия им чичо. Касъм се подчинява.

Икономката събужда принцесата. Фария се разпорежда да извикат агите и наложниците да дойдат при нея.

Кьосем споделя с Хаджи, че е взела правилното решение, но се страхува от последствията. Султанката отново се чувства зле. Отива в покоите на Касъм и вижда, че синът й го няма. Агите докладват, че принцът е излязъл с господаря и не се е върнал.

Един от агите съобщава на принцесата, че Кьосем Султан е идвала през нощта. Принцесата прокървява.

Кьосем пита султана дали е убил брат си. Мурад й казва, че Касъм ще понесе наказанието си. Затворил е брат си при лудия Мустафа. После отпраща Кьосем. Тя го моли да извади принца  от тъмницата. Мурад обещава, че когато реши ще го пусне, но до тогава забранява на всички да говорят с Касъм.

Лечителката съобщава на Фария, че е бременна. Принцесата е изненадана, но се радва на тази новина.

Айше научава, че принцесата е при султана

Мурад пита Фария защо е дошла. Тя му казва, че ще си имат дете. Султанът се радва на добрата новина.

Кьосем отпраща Мелеки и назначава Лелезар калфа за главен ковчежник.

Принцесата се интересува какви са притесненията на султана. Той споделя, че е наказал брат си, защото е допуснал грешка.

Атике казва на Ибрахим за наказанието на Касъм. Гевхерхан също е много разстроена. Споделя това с майка си. Кьосем й отговаря. че за всичко е виновен Силяхтар. Султанката настоява да види сина си. Моли Кеманкеш да й помогне.

Баязид се кара на майка си. Гюлбахар отново обвинява султана. Баязид иска да говори със султана да освободи Касъм.


Лелязар говори със Силяхтар. Предупреждава помощника да й каже, коя жена му е споделила за случката с Касъм, за да предотврати по-голям скандал.

Кеманкеш обещава на Кьосем да й помогне, за да освободят Касъм.

Гевхерхан отива при султана. Виждайки Силяхтар, тя го обвинява, че е предал брат й.Атике и двамата принца се появяват пред покоите на господаря. Султанът излиза и ги вижда всичките. Гевхерхан му казва защо са дошли, но Мурад им отговаря, че няма смисъл и Касъм ще си изтърпи наказанието.

Лелязар съобщава, че Ханифе хатун е предала принца. Кьосем решава да изпрати наложницата на друго място, а не в Стария дворец.

Лелязар съобщава на Айше и Фария, че Кьосем ги вика и заповядва да раздадат шербет и сладки за детето, което носи принцесата.

Кьосем поздравява Фария. Принцесата пита султанката защо е ходила предната вечер в двореца при нея. Кьосем не отговаря. Фария отново казва на Валиде, че сърцето й бие само за Султана и че всички които са ценни за него, са ценни и за нея. Кьосем й подава ръката си. Принцесата я целува в знак на уважение.

Източник: Теленовелас

 

Принцеса Фария идва на себе си. Тя не се чувства добре. Охраната й казва, че през нощта е идвала Валиде Султан. Фария има кръвотечение. Лекарката й съобщава, че е бременна.

Кьосем научава, че Мурад е заточил Касъм в покоите на мустафа. Тя го моли да преразгледа своето решение, но той е непреклонен. Не помагат и молбите на Ибрахим, Баязид, Гевхерхан и Атике.

Хаджъ ага съобщава на Лализар, че готвача Бенам е прогонен от двореца, а Мелике е изпратена на далеч. Кьосем казва на лализар, че тя ще трябва да изпълнява всички задължения на Мелике, и в нейните ръце е оставен харема. Нейното първо поръчение е да научи, кое от момичетата е издал на Силахтар шехзаде Касъм.

Лализар заповядва да раздадат сладки по случай бремеността на принцеса Фария.

Айше е в ужас от тази новина. Гюлбахар й разказва една стара история, когато един падишах станал интимен с някаква жена и я настанил в отделен дворец. Когато това станало известно на поданниците, те зе възмутили и замервали с камъни жената.


Кьосем се среща с Фария. Фария се мъчи да подобри отношенията си с Кьосем.

Лализар пита Силахтар, кой е разказал за връзката на Касъм с Елинор. Тя се мотивира с факта, че този човек, който е направил това, трябва да бъде изолиран, иначе ще тръгнат слухове, който ще хвърлят сянка на Османската империя.силахтар с неохота се съгласява да разкрие името при условие, че момичето няма да бъде убито, а само ще бъде изгонено от двореца.

Евлия докладва на Повелителя, че Иляс паша още е в Истанбул и освен това, през нощта той се среща с персийския посланик, който също незнайно защо не е отпътувал.

По време на следенето на посланика Елия и Хазерфен го заставят да се срещне с абат Корнелиус и Синан паша.


 

 

Принц Касъм се страхува за живота си. Не може да спи цяла нощ.

Кьосем също плаче на сън. Лечителката казва на Султанката, че има диабет. Кьосем заповядва да не казват на никой за болестта й.

Евлия казва на султана, че Иляз паша е взел някакви сандъци със злато.

Синан казва на Гюлбахар, че когато Баязид се възкачи на трона кардинал Корнелиус не е бил съгласен пашата да стане Велик Везир, а разчитал на Иляз. Султанката се разпорежда свещеникът да бъде убит.

Икономката хваща готвача, че сипва на принцесата някаква течност в яденето. Води го при принцесата. Агата й казва, че е слагал в храната лекарство, за да не забременее. Фариа научава, че Кьосем е заповядала на готвача да върши това.

Кьосем прави забележка на Гюлбахар, че отново е започнала войната между тях, но този път е намесила Баязид.

Касъм е много отчаян. Дори не се храни. Споделя с Ибрахим, че господарят знае за любовта му, но все още нищо не е решил. Касъм си мисли, че ще го убият, като другите принцове.


Султанът вика Иляз паша.

Естер иска сметка от Силяхтар защо не е отишъл при нея. Той се държи студено с ковчежничката. Естер също го заплашва.

В дивана падишахът съобщава на своите съветници, че Иляз е получавал злато и има намерение да вдига бунт. Министрите съветват господаря да даде пост на пашата и така да реши проблема.

Принцесата съветва Атике да не се отказва от Силяхтар.

Кьосем поздравява Мехмет паша за дарението, което е направил на вакъфа. Обещава му да го вкара в дивана. Естер докладва на султанката, че Иляз паша е искал пари назаем от нея.

Султанът казва на Иляз, че го назначава за Бейлер бей на Дамаск. Пашата е изненадан и казва, че е понижен в длъжност. Мурад му отговаря, че иска да има доверен човек в този важен за империята вилает.

Синан разпитва Иляз паша защо е бил при господаря. Пашата отговаря, че са го изпратили в Дамаск.

Айше отново се заяжда с принцесата. Кьосем наблюдава спора между двете. Айше хваща принцесата. Султанката се намесва да ги разтърве.

Атике отива в конюшните при Силяхтар. Казва му, че изпитва силна болка от неговия отказ. Пашата потвърждава своите думи, че е влюбен в друга жена. Атике го пита дали щастливката е Естер. Той отрича. Султанката не му вярва.

Принцесата пита Кьосем какво е направила. Казва й, че не е неин враг. Просто обича сина й. Кьосем я поставя на място, заявявайки, че принцесата е само една играчка на султана и не се различава от останалите наложници.

Докато Атике се обяснява на Силяхтар, в конюшнята влиза Гевхерхан. Тя упреква пашата, че се среща тайно със сестрай. Силяхтар се заклева, че Гевхерхан е единствена в сърцето му. Пашата целува нежно султанката и тя си тръгва объркана.

Кьосем уверява Айше, че принцесата няма да забременее. После гони любимката на сина си от покоите.


Принцесата разказва на бавачката за случилото се в двореца. Мадам обяснява, че те знаят, че султанът няма да се откаже от нея.

Кьосем предупреждава Мурад, че нещата скоро ще се променят, а Иляз очаква поста на Велик везир. Кьосем пита сина си дали е решил какво ще прави с Касъм. Господарят отговаря, че не е взел решение. Валиде го съветва да покрие нещата.

Вечерта един от агите напада дойката на Фария. После влиза в покоите на принцесата. Упоява я. Кьосем идва с лекарите. Казва им да махнат матката на Фария, за да не може да има деца.

Касъм се събужда и вижда султана пред себе си. Той го зове да тръгват.

Източник: Теленовелас

Емир търси бавачка за Дениз и го прави целенасочено пред Лейля. Тя му предава папката с документите. Той подписва с удоволствие договора, без да забележи, че вътре има подхвърлен и друг документ.

Кемал иска да заведе дело за припознаване на детето, но адвокатът не му дава голяма надежда.

Комисар Хакан получава доказателствата и всичко по делото на Озан. Обажда се на Зейнеп, която си е намерила работа. Той й определя среща след като й приключи смяната.

Айхан докладва на Кемал, че Емир знае всичко и се опитва да прикрие следите. Подготвил е иск за обезщетение срещу лекаря. Лейля съобщава, че е дала къщата си на Емир, но е решила да запази акциите. Лейля споменава, че Емир е търсил бавачка за детето. Кемал се досеща, че най-вероятно Емир подслушва телефона на Нихан. Кемал моли приятелката си да се премести при Нихан и дъщеря му.

Асу казва на брат си, че ще заведе дело срещу него и фирмата му, за да получи полагаемите си акции, ако той не й позволи да се вижда с майка си.


Хакан казва на Зейнеп да се премести при него. Тя отказва заради консерватизма на семейството си. Хакан й обещава, че ще продължи тайно разследването на смъртта на Озан. Зейнеп се притеснява. Комисарят показва снимка на болничната стая и я пита дали вижда нещо нередно. Тя не казва нищо, но полицаят й показва, че има едно скъсано копче към доказателствата. То е от болнична униформа, носена от нея по време на убийството. Виждайки всичко това, Зейнеп се съгласява да стане съквартирантка на комисаря.

Ефсане се обажда на Емир и го предупреждава, че Лейля е дошла. Еда ѝ се скарва.

Нихан се среща с Кемал. Той дава чист телефон, за да говорят. Тя казва, че съпругът й е направил капан и тя се е вързала. После я заплашил с убийството на Дениз и разказва на Кемал за случката с детската количка.

Лейля съобщава на Нихан, че Емир търси бавачка за бебето. Тя се досеща, че съпругът й ще ги отведе в чужбина.

Зейнеп се нанася при полицая. Хакан показва жилището си.

Родителите на Кемал му отиват на гости. Фехиме пита сина си дали е научил всичко. Той я упреква, защо е крила толкова време. Майка му го моли да не се занимава с Емир. Хюсеин случайно научава, че има внучка.

Еда предупреждава Нихан да се пази от Ефсане.

Емир се съгласява Лейля да живее у тях. Нихан открива, че камерата е поставена в окото на играчката на детето. Тя разпаря мечето и маха устройството.

Зейнеп и Хакан вечерят заедно. Тя го пита дали има нови доказателства за убийството на Озан. Той казва, че няма, но се съмнява, че Озан е убит.


Асу дава счетоводна справка на Тарък, от която става ясно, че Бану цяла година е получавала пари от Емир.

Хюсеин е притеснен от новината. Кемал твърдо е решил да вземе дъщеря си и казва това на родителите си.

Нихан вдига скандал на Емир, че е поставил камера в играчката.

Асу казва на Тарък, че няма нужда да се кара на жена си, защото и той работи за Емир. Асу започва да изнудва брата на Кемал.

Източник: Теленовелас


Биография на Йозджан Дениз

Йозджан Дениз е един от най-известните турски актьори. Той достигна върха на успеха, не само благодарение на своята външност, но и на своя ярък талант. Йозджан е не само популярен в Турция но и в целия свят.

Йозджан Денис е роден на 19 май 1972 година в Анкара. Съдбата на младия Йозджан не е лека. Докато учел в средното училище взел решение да го напусне и да се посвети на творчеството.

Такова решение можело да погуби живота на младото момче, но съдбата била благосклонна към него.На 13 години,  той започнал да пее професионално,а на 16 години се изявил в Анталия, и вече спокойно можел да храни своето семейство. След първите си успехи Йозджан Дениз напуснал Турция и пристигнал в Германия, където продължил да се занимава с усъвършенстване на своя талант. Когато се върнал в родината си творческият му път  трябвало да бъде спрян. Дениз влязал в казармата, където прекарал 3 години. Когато я напуснал  веднага започнал снимките на сериал, който пожънал голям успех.

Йозджан Дениз

Сериалът "Имението с лозите" се ползвал с голям успех не само в Турция, но и в други страни. В него Йозджан играл себе си, показвайки се като великолепен певец. Във филма Йозджан изпълнявал свои песни , заедно с най-добрите певци на Турция. Не след дълго на пазара се появил и първият му албум със заглавие „ Мой Ангел”. Започнали и изморителни турнета в европейските страни. Свои песни Йозджанизпълнявал във всеки сериал, в който участвал. Очарователният актьор заснел десетки сериали със свое участие и всеки един от тях печелил симпатиите на зрителите.

Първият филм заснел през 1996 година.


Личният живот на актьора не е така успешен както професионалния. Въпреки че има очарователна външност актьорът все още не е семеен, макар  да е вече на 44 години. Йозджан Денис много внимателно крие своя  личен живот от публиката. Актьорът дълго време имаше връзка с  Фахрие  Евджан, нещата вървяха към сватба, но  през 2013 двойката обяви своята раздяла. Причината, според мълвата, била че Йозджан се виждал с младата моделка Бусе Нарджи.

Сложният жизнен път и постоянния стремеж  да достигне успеха помогна на 44- годишния актьор да извърши нещо невероятно – произлязъл от бедно семейство, практически без никакво образование, успя да покори света.  Със своя пример Йозджан Денис  доказва, че съдбата е подвластна на смелите. Още от детството си Йозджан се е борел за оцеляването си  и доказал на себе си околните, че е достоен за добър живот. По-рано се е налагало актьора да си търси сам работа, но сега режисьорите го търсят и на него му се налага да отказва някои предложения.

Кахраман

С участието си в сериала „ Част от мен”, където играе ролята на Кахраман, той успя да спечели нови почитатели и в България с органична си играе и естествено поведение пред камерите. Йозджан Денис е не само талантлив актьор,  но и много непринуден човек в личния си живот.


В момента снима сериала " Истанбулска булка", който се радва на голям успех. Сериалът е закупен и от bTV r и скоро ще бъде излъчен и у нас.
Йозджан Дениз сбъдна най-голямата си мечта да стане баща, скоро му се роди син Кузей. И сега той отделя цялото си свободно време на него.

 

Мурад изпитва съмнения. Той не знае как да постъпи с брат си. Като брат е готов да му прости, но като Султан, не може. Той постоянно си спомня как Осман уби Мехмет, той е бил още малък и вижда тази сцена от прозореца.

Иляс паша, заедно със Синан паша отива при абат Корнелиус. Абатът заповядва да се отправи в Балъ Кьосир в Анталия, за да подготви възстание срещу получените пари.Епохата на Кьосем и синовете й скоро трябва да приключи. Тогава на трона трябва да се възскачи Баязид, а Иляс паша ще получи длъжността Велик везир.

Синан паша е раздразнен от обещанието на Корнелиус да направи Иляс Велик везир, защото той самият е планирал тази длъжност за себе си. Той разказва за това на Гюлбахар султан. Тя също се възмущава и смята, че трябва да се избавят от Корнелиус възможно най-бързо, за да може Синан да заеме неговото място.


Фария научава, че Кьосем е заповядала да слагат противозачатъчно в храната й, за да не забременее принцесата от Мурад.

Евлия разказва на Мурад за това, че е видяла Иляс паша със злато. На Съвета на дивана Шей Ул Ислам призовава да не се наказва Иляс паша, защото той има огромно влияние в Анатолия и неговото наказание без ясни доказателства може да доведе до възстание. Той предлага да го изпратят надалеч, за да неутрализират неговото влияние.

Абаз Мехмет паша дарява вакфа на Кьосем: голяма сума пари. Кьосем обещава да съдейства да получи подобаваща длъжност.

Мурад съобщава на Иляс паша, че го е назначил за бейлирбей Шама и той е длъжен незабавно да отпътува.Синан паша съветва Иляс да изпрати някой друг вместо него в Шам., а той се отправя в Балй Кьосир да събира войска за възстание.

Кьосем казва на Мурад, че Иляс паша е поискал голяма сума пари от Естер.Тя не одобрява решението на Повелителя да го праща в Шам, а трябва да го накаже.


Кьосем заедно с лекарката пристигат през нощта в двореца при Фария.Валиде Султан има намерение да направи така,че фария никога да няма деца. Но внезапно се разбира, че Фария е бременна.

Мурад решава да заточи Касъм в специална стая в двореца, където е бил бившия султан, брат на султан Ахмед, побъркания Мустафа.


Изправен срещу предателствата на братята си, султанът от „Великолепният век: Кьосем” и не подозира, че тронът му се клати

Младите влюбени от „Великолепният век: Кьосем” се радват на крехко щастие, което всеки иска да им открадне. В същото време валиде е на път да извърши ново престъпление, за да опази властта в ръцете си. Поръчва на Хадже да заключи Гюлбахар в хамама. Съперницата й припада от високата температура.

След като я свестяват, валиде я заплашва – или да издаде местоположението на Елянур, или да се прости с живота си. Гюлбахар показва характер и Кьосем нарежда да я върнат в хамама. Хадже предупреждава господарката си, че смъртта на съперницата й ще отвори очите на падишаха за предателството на брат му.

Фария прави сцена на султана, обидена от подмятанията на Айше, че му е държанка. Иска неговата абсолютна вярност. Мурад обаче живее според други традиции. Ибрахим научава за драмата на Касъм и обвинява Баязид в предателство. Зейнел спасява Гюлбахар от хамама. Ибрахим споделя с майка си как се е стигнало до отвличането на Елянур.

Гевхерхан обвинява Силяхтар, че е разбил сърцето на Атике. Той й казва, че никога не й е давал надежди. Принуден бил да признае, че обича друга. Гевхерхан му забранява да се приближава до нея и сестра й. Атике обаче не мисли да се отказва от любимия.

В следващия епизод на „Великолепният век: Кьосем” Гюлбахар продължава с интригите срещу валиде. Внушава на Баязид, че при смърт на Мурад Кьосем ще го затвори като лудия Мустафа. Валиде е притисната от обстоятелствата и моли сина си да разреши на Гюлбахар да остане в двореца. Коварната султанка благодари на падишаха и майка му за милостта.


Местонахождението на Елянур е разкрито, но тя се отскубва от придружителите си, за да види Касъм. Хадже я заплашва и тя се хвърля от балкона пред погледа на смаяния си любим. Той иска да й помогне, но агата го задържа. Мурад вижда как реагира Касъм на трагедията.

Баязид изпитва срам, но майка му обвинява Касъм и валиде . Атике разказва на Фария за несподелената си любов. Отиват при Естер хатун, за да разберат дали тя не е любимата на Силяхтар. Хадже и Мелике опитват да заблудят повелителя за смъртта на наложницата му. Той обаче не вярва, че тя е крадла и нарежда на най-верния си човек да проведе разследване. Ханифе, приятелка на загиналата разказва всичко на Силяхтар. Той отказва да крие това, което е научил. Кьосем е принудена да признае всичко на повелителя и го моли да пощади живота на брат си.

Корнелиус обещава на Иляс паша да стане везир, ако провокира бунт. Синан обаче не е съгласен и се жалва пред Гюлбахар. Евлия казва на падишаха, че Иляс купува последователи, които да оспорят властта му. Той го изпраща в Дамаск.

Маргарита хваща човек на Кьосем да слага в храната на дъщеря й средства, които ще й попречат да забременее. Отхвърлената от Силяхтар Естер иска да си отмъсти. Айши и Фария се сбиват пред очите на валиде. Кьосем заплашва принцесата, но тя й казва, че ще разкрие номерата й пред повелителя. Валиде поръчва да упоят натрапницата. След като се събужда, принцесата научава, че майката на любимия й е била в покоите й.

Мурад нарежда да затворят Касъм, където е бил султан Мустафа. Кьосем прави Лялезар придворна дама. Тя съобщава новината за бебето на Фария в харема. Принцесата и валиде влизат в пореден сблъсък. Кьосем признава, че искала да навреди на любимата на сина си, но заради бременността й се отказала.

Гюлбахар продължава да настройва Айше срещу майката на падишаха. Подсказва й да разнесе клюката за Фария из столицата, за да я линчуват на публично място.

Докато преследват Корнелиус, той иска помощ от Синан. Предателят обаче го пробожда в гръб. Гюлбахар намира мъртвото тяло на Зейнел в леглото – знак, изпратен от всемогъщата валиде. Гевхерхан се огорчава като научава, че Силяхтар има авантюра д Естер. Той й се кълне, че това е история от миналото му. Тя не може да приеме любовта му заради падишаха . Той обаче не иска да се отказва.

Нов проблем надвисва над двореца в следващия епизод на „Великолепният век: Кьосем”. Валиде предупреждава вироглавия си син, че е допуснал грешка с Иляс. Той не бил в Дамаск, а събирал войска срещу повелителя.

Източник: woman-onthe-top.net

 

Кемал отвлича Дениз в новите епизоди на Черна любов, но се изправя срещу Емир лице в лице. Картите са на масата и един от тях няма да си тръгне от последния им сблъсък.

Нихан е в болницата след катастрофата и прогонва Кемал, тъй като вече веднъж е направил опит да отвлече дъщеря им. Тя признава истината за произхода на Дениз, а също и че Емир я шантажира с детето. През това време съпругът й намира тайния дневник и научава тайната й. Бесен, той се заканва да отмъсти и на двамата за предателството. Но първо иска да накаже Нихан, че му е родила дете от друг мъж.

Адвокатът на Емир отива при Лейля с предложение — или да се откаже от дома си, или от акциите си. Иначе ще бъде съдена. Разкъсвана от притеснения, Лейля се отказва от жилището си.

Зехир научава, че Зехра го е напуснала под натиска на Емир. А Туфан научава, че Асу стои зад покушението над Нихан.

През това време Емир отива в болницата и подарява на съпругата си плюшено мече. В него обаче е скрита камера с микрофон и той подслушва следващия разговор между Нихан и Кемал, като се заканва да провали плановете му за отмъщение.

Три дни по-късно Кемал не намира дневника на Нихан в Шиле и й звъни да я предупреди, че Емир знае за дъщеря им, а вероятно и за плановете им. Мюжгян потвърждава съмненията му, а той се зарича, че ще отнеме холдинга от Емир.

Междувременно неговият враг неволно подписва документи, оставени от Зехир и Кемал. А Лейля се разделя с дома си.

Хакан научава, ме Зейнеб има връзка със смъртта на Озан и отива при нея в кафенето. Тя се преструва на изненадана, когато вижда копче от ризата си на местопрестъплението. За да го разсее приема да се премести в дома му, след като Шафак замине за чужбина.
Кемал и Нихан отново се срещат, а той й дава безопасен телефон. Тя му разкрива, че съпругът й е заплашил да убие дъщеря им, ако го напусне. Затова моли Кемал да не посяга на живота му, а в замяна приема да организират бягството на Дениз.

Асу успява да подведе Тарък и ме предоставя информация за преводите до Бану. В замяна, той й признава, че Емир разполага с пистолета от убийството на Карен. Родителите на Кемал разбират, че Дениз е тяхна внучка и настояват пред сина си да я спаси от Емир. Той ги убеждава да заминат извън града и подготвя план за отвличането на дъщеря си.

Фихрет заминава за Измир, за да върне Зехра в Истанбул, а Емир посещава дома на Хакан, където открива Зейнеб. Асу не предоставя нужните доказателства на Кемал, за да прати Емир в затвора. Тя играе своя собствена игра, в която и Нихан има своята роля.

Кемал използва ситуацията около преместването на Лейля в имението, за да проникне вътре. Докато Емир му вдига скандали, Зехир се промъква тайно и успява да отведе Дениз. Хакан също пристига в имението, заедно с полицаите. Той обаче не открива никакви доказателства, че Кемал е отвлякъл момичето. Емир се досеща, че е бил измамен и тръгва с Нихан към дома на Фехиме и Хюсеин. Признава, че смята да опожари дома им, ако не му върнат момичето. Нихан обаче съсипва плановете му, като влиза към залятата с бензин къща сама.

Захир поверява детето на Кемал, който си припомня наставленията на Нихан. Емир пък открива Фехиме с проследяващото устройство, което Бану е оставила в чантата й. Заканва се, че ще си прибере детето. Зейнеб пристига в полицията и научава, че Хакан знае къде е племенницата й.

Източник: woman-onthe-top.ne

Четвъртък, 17 Май 2018 10:07

СЮЖЕТ НА "СЛАДКО И ГОРЧИВО" /DOLUNAY/

Ярка интерпретация на класически сюжет. Назлъ е талантлива готвачка. Момичето може да започне работа, в който и да е ресторант в града. Но в плановете й е да открие собствено заведение.Младата красавица се увлича от японската кухня и прави всичко възможно, за да стане знаменит кулинар. По време на обучението си тя се озовава в дома на богатия бизнесмен Ферит, мъж, който смята, че парите са основното нещо в нашия живот. За него съществуват само делови контакти, цифри, и записки за изчисления на крупни суми и банкови сметки. Както и много други богаташи Ферит разчита на финансовото си положение, без да се притеснява от хората, които живеят по-лошо от него.


Въпреки студения характер на своя хазяин, Назлъ разбира, че той не е лишен от добри качества. Ферит също е изненадан да разбере, че има момичета, които не се интересуват само от парите на мъжете. Ще могат ли толкова различни на пръв поглед  хора, да тръгнат на различни и кардинални промени в своя живот. Тази среща ще се окаже знаменателна и за двамата...

В ролите Йозге  Гюрел и Джан Яман.

Силахтар обявява на Естер хатун, че техните отношения са приключили. Тя е възмутена, че той я изоставя. Сутринта по време на визитата на Естер в двореца Атике султан иска от нея да прекрати отношенията си със Силахтар и да го остави на мира, в противен случай, тя ще разкаже за това на Кьосем султан. Естер хатун сама разказва на Кьосем за отношенията си като ги нарича чисто прагтматични, той искал от нея някаква информация, а тя го е наблюдавала, за да разбере неговите намерения. В процес на наблюдението тя разбрала, че Силахтар има тайни отношения с Атике Султан.

Кьосем изпада в ярост и иска обяснение от Атике. Тя всичко отрича, но разбира кой е наговорил това на валиде.


Повелителя се отправя на поход срещу метежниците. Неговата войска изтласква в труднодостъпна местност Иляс паша.

Фария отива на пазара. Там тя е нападната от тълпата. Фария изважда меч да се защити, но врагът е многоброен. Един мъж я рита в корема и Фария пада на земята...

Синан паша заема мястото ва абат Корнелиус в ордена на Йерусалимските кавалери.Гюлбахар Султан най-накрая се среща с шейх Ул Ислам. Тя го призовава да се при съедини към метежниците, и да възкачи на трона шехзаде Баязид.

Хаджъ ага казва на Кьосем, че състоянието на Касъм е много тежко.С помощта на Кеманкеш, на нея й се удава възможност да се промъкне и да освободи Касъм. Но разсъдъка на шехзаде вече е размътен. Той казва, че Повелителя е взел решение и той е длъжен да се подчинява, след което се връща в покоите си.

Страница 1 от 216

Пролет

Parva-prole...
Image Detail
prolet-5
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ