phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
admin

admin

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Нур изблъскала Иджлял от пътя на развалената кола на  Джахит, която лети към тях...

Иджлял влиза вкъщи и казва, че Нур я е спасила, а ръцете й са окървавени. Йиит си мисли най-лошото, изхвърча от къщи и тичешком се отправя към мястото на сблъсъка.

Иджлял споделя с майка си, че отсега нататък Нур ще бъде най-добрата й приятелка. Айтюл е ядосана.

Съпругата на Джахит, го укорява, че кара стара кола и трябва да си купи нова, защото тя няма да му дава своята. Джахит й прави забележка, че в този труден момент се занимава с колата, а не мисли за Нур.

Всички си отдъхват, когато Нур слиза от колата на Йиит, с превързан крак и превързана ръка .Йиит казва, че лекарят е наредил да лежи, за да се възстанови от травмата. Иджлял я прегръща и й благодари за постъпката, казва й, че дължи живота си на нея.

Братовчедка й я храни в леглото. Всички се грижат за нея. Мерт казва, че чичо му е виновен за това неговата Нур да страда.


-Нур спаси моята майка, тя е героиня.

Иджлял подготвя някои от своите дрехи да даде на Нур в знак на благодарност.

Елмас завижда на Нур за хубавите дрехите и й казва да се зарадва поне малко на тях.

От Франция пристига братовчедът на Йиит. Той иска да му разкаже неща, което не е успял да му съобщи по телефона.

Нур решава да си потърси работа, но крие това от околните.

Елмас я хваща в момента, когато отбелязва обявите. Елмас и леля й се сърдят , че ще пренебрегне работата си като бавачка, за да  работи допълнително.

Елмас и Айтюл се опитват да направят клопка на Нур. Елмас е сътворила нещо, което ще скара Йиит и Нур...

Нур прощава на Йиит.

Иджлял е ядосана. Пита майка си какво означава бележката от Синан. Айтюл е бясна на сина си, но все пак излиза от ситуацията. Съмненията продължават да глождят Иджлял.

След като вече консумират брака си, Нур и Йиит са щастливи. Но само за миг, защото Иджлял се обажда на съпруга си. Нур се притеснява, че близките на любимия й ще разберат всичко. Тя се чувства като нов човек.

Назан отново злослови срещу Нур.

Айтюл и дъщеря й се прибират от почивката. От Хафизе научават, че Нур и Йиит са тръгнали заедно предната вечер. Момичето отново е притеснено. Йиит я успокоява и я моли да не съсипва хубавата нощ.

Айтюл праща съобщение на Йиит, с което го връща в реалността.

Таяр се интересува какво е правила Нур цяла нощ с Йиит. Хафизе не знае какво да каже на Иджлял.

Елмаз ползва банята на господарката. Иджлял я заварва във ваната и й вдига страхотен скандал.

Айтюл залъгва Хафизе. Двете стават свидетелки на скандала между Иджлял и Елмаз.

В това време влизат Назан и Джахит. Иджлял продължава да крещи. Хафизе се опитва да защити дъщеря си, а Айтюл се чуди какво да прави.

Елмаз се скарва с майка си. Заявява на Хафизе, че никой не може да ги изхвърли от имението.

Джахит моли леля си да успокои дъщеря си. Опитва се да защити Елмаз.

Нур и Йиит се връщат в имението и в реалността. Той казва на жена си, че след нощта, която са прекарали заедно, се чувства по-силен.

Назан отново настройва Иджлял срещу семейството на Нур.

Елмаз търси Джахит. Той й отговаря, че ще й се обади, когато отиде на по-спокойно място.

Йиит разбира, че инцидентът е бил саботаж. Вбесява се на брат си.

Айтюл държи да поговори насаме с Елмаз. После удря момичето. Елмаз се ядосва и е готова да разкаже за снимките на Иджлял. Айтюл обаче й казва, че ще направи всичко възможно, за да я задържи в имението.

Джахит се скарва с брат си. Признава всичко. Казва му че го е направил това, за да спаси Йиит.

Иджлял отива при Нур. Пита я защо не е възпитала добре Мерт, тъй като заради него им се е провалила почивката. Вижда как лицето на бавачката гори и я пита дали не е болна. Иджлял се разпорежда, ако Нур не се чувства добре, да не се доближава до нея или до Мерт.

Нур се притеснява от думите на Иджлял.


Джахит настоява брат му да остави разследването на полицията и да не се занимава с онези хора.

Иджлял настоява Айтюл да изгони прислугата. Заплашва майка си, че ще разкаже всичко на Йиит. Айтюл казва на дъщеря си, че е принудена да защитава Елмаз.

Нур прави забележка на братовчедка си. Елмаз иска тя да говори с Йиит.

Иджлял научава, че Елмаз шантажира майка й, защото е била гадже на Джахит. Айтюл обяснява, че Джахит е с меко сърце и не е могъл да откаже на Елмаз. Иджлял вярва на историята, разказана от Айтюл и се съгласява да не предприема нищо срещу прислугата.

Семейството научава от телевизията за саботажа и покушението срещу Йиит. Иджлял е нервна и вдига скандал на Нур. Айтюл вика Елмаз, за да се извини на дъщеря й. Елмаз се извинява на Иджлял. Тя обаче не приема извинението и забранява на момичето да прекрачва прага на спалнята й.

Назан отново се намесва и открива, че Елмаз се смее вместо да се срамува...

Източник: Теленовелас

Седат разговаря с адвоката си и узнава, че Фериде трябва да бъде негова съпруга две години, за да получи той наследството си. Седат се заклева да спаси живота на Фериде. След като заблуждава Мурат за чувствата си към него, Рейхан напуска дома на Козан.

Джунейт разкрива на семейство Козан, че Фериде е болна. Малко след като споделя тъжната новина с Осман, Джунейт взима повторните изследвания на Фериде. Според резултатите тя е напълно здрава.

Солмаз и Хасрет правят опити да се свържат с доктор Ахмет и да го предупредят, че Джунейт го търси, за да разговарят за първоначалните изследвания на Фериде. Отбиват се в кабинета му, но за тяхно съжаление по същото време и Джунейт го посещава. За да прикрие истинската причина за посещението си, Хасрет заблуждава Джунейт, че е бременна. Нериман - майката на Махир, се запознава с Кадер. Демир заблуждава Бахар, че е намерил донор за Юсуф извън страната. Докато семейство Козан търси Рейхан, Ферман я вижда на улицата и я приютява в нает апартамент. Кемал обвинява Демир , че намеренията му към Бахар и Юсуф са користни. Умут споделя подозренията му. Демир се среща с жената, на която е дал истинското бебе на Инджи и Кемал, разменено по негово нареждане веднага след раждането. Планът му е да бъде донор на Юсуф.


Джунейт споделя с Фериде, че е здрава а изследванията й са били подменени. Бахар открито проявява недоверието си към Кемал. Приемната майка на бебето на Инджи се опитва да избяга, но Демир я връща и й отнема детето. Поверява го на грижите на Есма.

 

Джунейт се досеща, че по някакъв начин Седат е принудил Фериде да стане негова съпруга. Среща с нея и й споделя, че Хасрет е бременна. Хасрет признава на Солмаз, че не е била с Джунейт и няма как да е бременна. Есма посещава дома на Бахар и Демир ден преди операцията. Кемал я разпитва за решението й да стане донор и уклончивите й отговори засилват съмненията му.


Амине Гюлше не познавала много актьори от Турция при започване на снимките на "Сега и завинаги". Тя взимала уроци по турски, защото е родена в Швеция и имала акцент, докато казвала репликите си. Държала се неестествено при снимането на любовните кадри между нея и Толгахан.

Започвайки актьорската си кариера със снимките в сериала „ Сега и завинаги”, младата „Мис Турция 2014”, разказа, че се е чувствала много напрегната, особено  в сцените с целувките с Толгахан Сайъшман.


Толгахан, обаче й дал едно рамо, за да помогне на колежката си. Толгахан започнал да я подкрепя и репетирали десетки целувки преди снимките. Той й казал да не се вглъбява толкова и да прави всичко без притеснения. Екранната Нур взела съвет от Толгахан и целувките започнали да се получават доста добре.

 

Източник: ИнфоДнес


Какво ще видят зрителите в 35 епизод на "Сега и завинаги"?

Иджлял се опитва да научи, кой е баща на детето на Нур.

Този въпрос я занимава и същевременно обърква много.

Иджлял прави всичко възможно, за да разбере нещо от Нур. А Нур пък се опитва да говори с Йиит.

Кой пръв ще научи истината?

Какво предстои в " Сега и завинаги" в 34 епизод?

Иджлял все още не може да си спомни всичко, но вече иска да бъде различна пред Йиит

Иджлял все още има проблеми да си спомни миналото, но е решена да се покаже пред Йиит като съвсем различна жена - Йиит е принуден да защитава, както Нур, така и Иджлял, от игричките на Елмас.

Нур се радва на своята бременност, докато Йиит и Иджлял се сблъскват с тайни от миналото.

Амине Гюлше през повечето време е в  Лондон при своя годеник Месут Йозил.

Те се готвят за сватбата си, като разбира се, не отказват ангажиментите. През 2018 година свършва договорът на Месут Йозил с Арсенал и се носят слухове, че той може да се върне в Турция и да заиграе във „Фенербахче”. Двамата с Амине все още не са решили къде ще живеят - в Лондон или Истанбул.


Амине Гюлше опита да развие своята творческата дейност като прие роля в друг сериал, след като приключи снимките в „Сега и завинаги”. Сериалът се  казва „Влюбих се в двама”, тя играеше ролята на журналистка, влюбена в работата си, но  радваща се на особено внимание от страна на мъжете. За съжаление сериалът бе свален, поради липса на интерес още след 3 серия.

Сега Амине Гюлше рекламира обувките на „Дайхман” и вдъхновява нейният любим да се представя успешно на терена.


Какво предстои в 33 серия на "Сега и завинаги"?

Нова игра на Елмас обръща света на Йиит с главата надолу, но на всичко идва край

Нур е зашеметена, когато разбира, че е бременна, но въпреки това е щастлива и изпълнена с надежда. Тя иска да каже на Йиит тази новина, но нещата не вървят, както тя ги планира.


Нур, която не успява да сподели новината с Йиит, я казва на Елмас, която е сразена, от това, което чува.

Светът на Йиит се обръща с главата надолу с новата игра на Елмас, в която Нур сериозно е забъркана.

Какво ще видят зрителите в 32 епизод на "Сега и завинаги"?

Паметта на Иджлял се връща, тя си спомня неща, които не й харесват

Иджлял си спомня миналото. Тя е безкрайно объркана, когато започват да й идват в съзнанието . Припомня си, че Йиит е искал развод и катастрофата е станала, заради нейната намеса. Светът на Иджлял се срива.

Елмас подготвя нова изненада за влюбените, която ще изригне в скоро време.


Какво ще видят зрителите в 31 епизод на "Сега и Завинаги"?

Голяма изненада за Йиит

Йиит се пръска от гняв, когато вижда билбордовете със снимики на Нур. Той се чуди какво става. Планът на Елмас работи стъпка по стъпка.

Нур се опитва да се защити, а Йиит е изпълнен с недоверие. Каква стъпка ще предприеме Нур?

Страница 1 от 192

Пролет

prolet-7
Image Detail
prolet-2
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ