phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
admin

admin

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Какво предстои в 44 епизод, втори сезон на "Сега и завинаги"?

Иджлял вече е твърде близко до повторната си сватба с Йиит

Когато Йиит вижда сватбата на Нур с Керем, той забравя за това, че никога няма да се откаже от Нур. Всичко изглежда вече е свършило. Нур започва да изпитва съжаление, но връщане назад няма, Керем я е хванал здраво в лапите си...


Какво да очакват зрителите от 43 епизод на сезон 2 на "Сега и завинаги"?

Нур играе по плана на Керем

Елмас, която вече се настани удобно в имението, има една единствена цел и тя е - да  се омъжи за Джахит.

Иджлял, която загуби бебето продължава да се мъчи да скрие истината от Йиит, но тайната излиза наяве по един неочакван начин.

Нур е под натиск на Керем и тя се заиграва, спазвайки неговите правила, сега ще направи ход, от който няма изход...


Какво да очакват зрителите от 42 епизод на сезон 2 на "Сега и завинаги?

Йиит се бои за живота на Нур

Нур става свидетел на задушевен разговор между Керем и Иджлял. Тя е притеснена от този факт. Но Керем й обяснява, че  се опитва да вдъхне кураж на Иджлял.

Йиит закарва Хазал на време в болницата, но в критично състояние. Йиит е сигурен,че Керем е докарал Хазал до това състояние. Йиит се бои за живота на Нур.

Йиит се обръща към стар приятел, който да му помогне да разследва Керем...


Събота, 13 Януари 2018 16:50

"СТАЯ 309" - ИЗНЕНАДВАЩ ПОДАРЪК

Приключенията на Ляле и Онур от „Стая 309” продължават. Пелинсу е несломима в опитите си да всее раздор в двойката.

Предишната позиция на Куртулуш в холдинга на Саръхан отново се преразглежда. Пелинсу крои нов план, с който да разведе бившия си годеник. Търси помощник в лицето на Ерол. В дома на Йълдъз Ляле вижда мистериозната кутия от миналото на мъжа си.

Шабнем планира уикенд с Хакан, а Бетюл забърква поредната си интрижка. Отива в дома на етърва си, за да раздели двойката, която тя планира да прати на СПА. Ляле нахлува в спалнята, за да търси кутията. Там обаче я сварва Онур. Ляле изпуска вазата, спира в нея, което провокира поредното напрежение между младоженците. Шерифе ги подслушва и снася ценната информация на Йълдъз и Бетюл. Ерол пък събира на обяд Онур и Пелинсу.


Едва в следващия епизод на „Стая 309” Онур се усеща, че някой опитва да го раздели с жена му. Ляле намира негова снимка и съмненията им са насочени към роднините.

Йълдъз за пореден път кани сватята и момичетата на парти. Сюнгюл подава ръка на несретния си зет. Казва на Нюню да назначи мъжа си в цветарницата. След това прави кастинг за прислужница на добре устроената си дъщеря. Избира филипинка да помага на Ляле.

Онур подарява нещо на Пелинсу за Нова година, но Филиз е подменила пакета, което скарва двете отново. В следващия епизод на „Стая 309” Онур протяга ръка отново на Куртулуш. Докато бълдъзите и тъща му подготвят парти-изненада за бебе Емир, той установява, че братовчед му го е уволнил неправомерно, дори без обезщетение.


Източник:woman-onthe-top.net

Раздялата ли е единствения изход?

Елмас е щастлива и доволна от теста, който Джахит е направил и си мечтае за времето, когато и тя ще стане „Козан”. Но Назан не се е отказала от битката, за нея сега всичко започва. Назан държи в ръцете си нов коз. Как ще го изиграе

Нур смята, че единственият изход е развод. Затова тя трябва да направи първата крачка и да стори нещо, което ще натъжи достатъчно Йиит, за да се съгласи на раздяла. И Нур прави тази крачка.

Иджлял играе перфектно ролята си

Странно нещо е животът. Нур и Йиит се ожениха набързо, а  сега ситуацията им предлага нещо друго, но този път неприятно – развод. Нур не иска развод, но няма друг полезен ход, същото се отнася и за Йиит. Двамата със свито сърце  предприемат това тежко решение.

Близко до тях стоят двама човека. Това са Керем и Иджлял. Керем иска да вдъхне сила на Нур, за да може тя да осъществи този тежък ход  - да се разведе с Йиит. Иджлял, пък, е готова на всичко само и само да разведе Йиит и да го ожени отново за себе си. Тя не се свени да включи в „играта” и Мерт.

Айтюл иска дъщеря й да абортира

Когато Айтюл научава, че дъщеря й е бременна, тя получава сърдечна криза. След като идва на себе си в болницата, тя прави план, как да убеди дъщеря си да направи аборт. Първо опитва с добро, което не помага, след това я заплашва, но и този метод не работи.

Йиит усеща, че нещо се готви зад гърба му от Фъраг, Айгюл и Иджлял. Но  мислите му са заети с Нур и важни подробности убягват от вниманието му.

Йиит се мъчи да да убеди Нур, че не би се отказал от нея при каквито и да е обстоятелства.


Йиит отвлича Нур

Нур се премества да живее близко до Керем. Това влудява Йиит и той я отвлича. Неговата цел е да обсъдят ситуацията и да намерят решение на проблемите си.

Той иска също така да я успокои, че няма да се откаже от нея, въпреки създата се ситуация.

Айтюл, въпреки опитите си, не може да накара Иджлял да направи аборт и затова тя се фокусира върху Фърат. Айтюл казва и на Иджлял, че ще направи всичко възможно, за да я държи далеч от нея.

Елмас с нетърпение очаква вторите тестове,и е решена на всяко цена да се събере с Джахит. Но Назан не си губи времето. Останали са няколко часа до излизане на изследванията, когато назан ще покаже уменията си. Нейните действия ще са много по-сурови, отколкото Елмас  си е представяла.

Иджлял знае, че Йиит е изчезнал отново с Нур. И този път тя няма да се поколебае, за да използва сина си като инструмент и да го накара да се прибере вкъщи.

 

Нур и Йиит са обнадеждени, че въпреки всичко ще успеят да запазят брака си. но радостта им е напразна. Очаква ги огромна изненада...


 

 

Елмаз търси да вземе генетичен материал от Джахит, за да направи ДНК теста. Тъкмо взима четката му за зъби и Назан я хваща. Следва скандал. Джахит се намесва, а Елмаз се заканва да разкаже всичко на медиите и да раздуха скандала с бременността. Назан умира от страх. Джахит казва на жена си, че ще си направи истински тест, за да опровергае твърденията на Елмаз.

Керем изчаква Нур да излезе от агенцията, за да се срещне с нея, но не му достига смелост да я спре.

Учителката препоръчва на Йиит да се свърже с психолог, който да помогне на Мерт.

Нур се прибира в новия си дом. Керем я проследява.

Йиит прибира детето в имението. Мерт не е добре. Отказва помощта на баща си за домашните, както и не иска да си играят заедно. Детето поставя условие на баща си да се сдобри с майка му.

Нур е подготвила масата за вечеря и очаква щастлива съпругът й да се върне, но получава съобщение от Йиит, че той ще остане в имението, докато Мерт заспи.

Йиит разбира, че бившата му жена манипулира детето и настоява двамата да поговорят. Айтюл го моли да остане за вечеря. Йиит вдига скандал на леля си. Тя му обяснява, че това е война и че ще защитава дъщеря си. Йиит заявява, че вече съжалява, че се е доверил на двете с Иджлял, а те са му забили нож в гърба. Йиит обвинява Иджлял за взрива на яхтата.

Иджлял отказва на бившия си съпруг да разговарят. После тя напада Йиит, обвинявайки го, че той е виновен за всичко. После му съобщава, че нищо не е казала на Мерт. Йиит я моли да държи детето далеч от техните проблеми.

Когато Йиит се прибира вкъщи, вижда, че Нур е заспала, докато го е чакала. На сутринта се извинява на жена си. Тя проявява разбиране заради детето. Нур му казва, че има доверие на съпруга си и той трябва да е търпелив лошите неща да преминат.

Иджлял се ядосва, че не е забременяла. Обажда се на лекаря, че все още не е забременяла. Той отговаря, че все още е рано да се разбере.


Елмаз отива при Нур, след като Йиит тръгва за работа. Нур обяснява на братовчедка си, че е говорила с Йиит, но все още няма резултат. Елмаз недоволства. Нур й дава пари. Елмаз пак недоволства. Казва на братовчедка си, че вече е решила какво ще прави. Иджлял и Йиит са на консултация при психолог заради Мерт. Иджлял изслушва специалистът студено, но след като двамата излизат отново започва да крои тайните си планове и да се преструва на жертва. Йиит я пита защо са катастрофирали. Какъв е бил техният брак. Тогава припомня, че във вечерта на катастрофата ѝ е казал, че иска да се разведат.

Керем отново наблюдава как Нур обзавежда новия си дом. После звъни на Иджлял и иска двамата да се видят, за да поговорят.

Иджлял закъснява за срещата. Керем вече съжалява, че се е обадил. Иджлял съобщава на Керем, че има новини. После тя му обяснява, че скоро Йиит и Нур ще се разделя.

Изминава една седмица, през която Нур и Йит са щастливи в новия им дом. Иджлял си пие лекарствата, за да забременее и настройва Мерт срещу баща му.

Двамата съпрузи очакват Мерт да им гостува. Нур е малко притеснена.

Джахит получава призовка за дело, заведено от Елмаз. Тя се появява в този момент и Джахит й вдига скандал. Таяр се намесва. Джахит се ядосва и тръгва към фирмата.

Керем продължава да наблюдава Нур. Тя излиза и го вижда. Санджактар слиза от колата. Оправдава се, че колата му се е развалила.

Джахит казва на брат си, че Елмаз е завела дело. Йиит му обяснява, че ще се погрижи. Моли брат си да направи този тест, защото само така ще може да спре Елмаз.

Джахит се съгласява да направи тест за бащинство, при условие, че никой няма да знае и че ще отидат при лекар, който той ще избере.

Вечерта Йиит води Мерт в новия си дом. Детето отново се противи. Нур ги посреща. Мерт отказва да се храни и да контанктува с бившата си бавачка. Дърпа покривката и събаря всичко от масата, като заявява, че Нур е откраднала баща му. Йиит е изненадан от реакцията на детето.

Иджлял си прави тест за бременост. Резултатът е положителен.

На сутринта Йиит се опитва да успокои жена си. Иджлял идва в дома на Йиит. Тя съобщава пред двамата, че е бременна...

Нур не може да повярва. Иска обяснение от съпруга си. После заявява на Иджлял, че е невъзможно да е бременна от Йиит. Иджлял я изслушва и си тръгва. Нур не вярва и мисли, че Иджлял е полудяла. Йиит обаче си мълчи. Накрая той си признава. Нур му удря шамар.


Иджлял съобщава на Керем, че Нур има нужда от него.

Йиит се опитва да обясни Нур, че нищо не си спомня. Тя събаря всичко в къщата и гони Йиит от живота си.

Керем отново е унесен и си мисли за Нур...

Източник: Теленовелас

Какво да очакват зрителите от 41 епизод на сезон 2 на "Сега и завинаги"?

Нур се опитва да заблуди Йиит, че е влюбена в Керем

Назан преживява трудни времена, след като се върна в стария си квартал и започна да живее с братята си.

Нур използва Керем за да  си играе на любов с него, за да може да запази разстояние между нея и Йиит. Но, Йиит не се отказва, пък й силните чувства, които тя има към него й пречат да изиграе сполучливо играта си.

Но настъпват времена за още по-сериозна игра. Нур вижда оформянето а нов съюз и преосмисля начина си на действие...


Какво ще видят зрителите в 40 епизод на сезон 2 на "Сега и завинаги"?

Ще убеди ли Иджлял Йиит да се ожени за нея?

Иджлял трябва да изиграе ролята си докрай, за да може да убеди Йиит да се ожени за нея. Тя все още не може да се отърси от шока от загубата на детето, но трябва да продължи играта все едно,че нищо не се е случило, за да може да запази Йиит и да се омъжи за него. Единствената опция, която й е останала, е Мерт. Тя ще го използва рационално, за да окаже натиск върху Йиит.

Елмас, която е брееменна от Джахит, вече е в ранчото, но прави всичко възможно, за да вземе и родителите си със себе си.


Какво да очакват зрителите в 39 епизод на 2 сезон на "Сега и завинаги"?

Елмас се връща в имението, Назан е изгонена позорно

Най-голямата мечта на Елмас се сбъдва и тя се връща в имението на Джахит бременна и щастлива от победата си. Но няма да й е никак лесно да живее с Иджлял и Айтюл.

След като една лъжа изляза наяве, Назан трябва да се върне в стария си квартал и да продължи да живее с братята си.

Иджлял приложи какви ли не схеми, само и само да забременее. Но тя и не подозира, какво я очаква в бъдеще.Какво да очакват зрителите от епизод 38 на сезон 2 на "Сега и завинаги"?

Нур се сближава с Керем

Иджлял прави всичко възможно, използвайки Мерт, за да накара Нур да стои далеч от Йиит.

Нур не е направила нищо нередно, но въпреки това изпитва чувството на вина спрямо Мерт и решава да ускори играта, която е започнала с Керем.

Йиит вижда снимката на Нур и Керем в медиите, където те се държат ръка за ръка. Той полудява, но не може да разбере какъв вид игра играе Нур.


Страница 1 от 204

Пролет

Parva=Prole...
Image Detail
Parva-prole...
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ