phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2015

Оценете статията
(6 гласа)

 

 

Овен

В търсене на точния човек

През 2015 г. Овенът ще се отдаде на търсене. Ще се опита да намери точния човек, който ще му създаде комфорт у дома, но и ще успява да споделя с него успехите и пораженията.

Самотните сърца ще имат своите шансове за обвързване, но звездите съветват - не бързайте. Съюзът, който виждате в сънищата си, може би няма да е най-удачният. Дори това да е точният човек, обвързването може да доведе до конфликти. По-добре изчакайте с венчавката до догодина.

Ако вече сте семейни - картината не е много розова. Ще страдате от пристъпи на ревност, чакат ви скандали със съперници и отчаяно ще се борите с опитите да бъдете съблазнени от случайни хора. Това може да нагнети напрежение в семейството ви и дори да се стигне до развод.

Телец

Узаконяване на връзката

Представителите на знака, които имат сериозна връзка или вече са паднали в обятията на брака, ще започнат годината с половинката си конфликтно. Вероятно причината ще е ревност, която обаче е съвсем неоснователна.

Онези, които от дълго време обмислят да узаконят отношенията си със своя партньор, през 2015 г. ще получат възможност да го направят. За съжаление причината няма да е в изпепеляващата любов, а в идеята да се решат някои делови, административни или наследствени въпроси.

Може би дори ще е свързано със започването на семеен бизнес. Самотните сърца не бива да очакват големи промени в статуса си, но любовни приключения няма да им липсват, т.е. ще срещнат много нови и различни хора.

Близнаци

Мимолетни увлечения

Мимолетни увлечения ще карат Близнаците да сменят партньор след партньор и през 2015 г. От една страна, ще се чувстват удовлетворени, защото да живеят постоянно в плен на флирта и да прескачат от човек на човек, е нещо обичайно за хората от този знак и насища всекидневието им с много емоции. От друга страна обаче, през годината най-после ще осъзнаят, че честата смяна на партньорите е чудесен начин да пропуснат точния измежду тях.

Възможно е семейните или обвързаните да прекратят отношенията си - това ще стане, ако не променят генерално поведението си. Самотните пак няма да срещнат точния партньор.

Браковете на Близнаци през годината едва ли ще са много и вероятността да са щастливи, е твърде малка.

Рак

Сватбени камбани

Успешна и щастлива година на любовния фронт се очертава пред Рака. Той най-после ще получи онова, за което от години е мечтал.

Семейните ще усетят пълната подкрепа от своята фамилия, разбиране от половинката и обичта на децата - а това може да ги направи неимоверно щастливи. Любовта с постоянния партньор ще бъде преоткрита и издигната на съвсем ново ниво. Годината е много подходяща и за зачеване на деца.

За необвързаните 2015-а дава чудесен шанс да срещнат човека на своя живот. Връзките им ще са пълноценни и ще вървят на толкова бързи обороти, че съвсем не е невъзможно да се стигне до брак дори само след неколкомесечно обвързване. Бъдете спокойни - ако това се случи, никога няма да съжалявате.

Лъв

Отстояване на свободата

Любовният живот на Лъва през годината ще върви мудно и някак без голям ентусиазъм. Причината е, че представителите на знака внезапно ще се почувстват твърде обвързани и “под чехъл” дори връзката им да не е била достатъчно дълга или задълбочена. Това ще ги накара да отстояват свободата си с невероятен инат.

Поради тези емоции, дори и да имат отношения с някого, едва ли ще стигнат до брак през 2015-а. Възможно е това да стане само при онези, които имат силен асцендент Везни или Рак.

Семейните имат всички “шансове” да провалят семейството си. Само голямото им търпение и мъдрост могат да ги спасят от това. Трябва да се научат да прощават и... поне за известно време да спрат да изневеряват.

Дева

В очакване на дете

Новата година може да се превърне в истински триумф на любовта за Девите. При всички положения ще бъде забележителна. Семейните имат всички основания да се надяват, че е дошъл моментът, в който ще се сдобият с дете. А това със сигурност е чакан “подарък” за много представители на знака, които от години имат стабилна връзка. Чрез бебето ще бъдат преодолени много несъгласия, а разногласията ще останат в миналото.

Необвързаните също ще имат своя звезден шанс - още през първата половина на годината ще срещнат човека, който идеално им подхожда. Още през есента на хоризонта ще се зададе венчавка, която може да се осъществи до края на годината. Онези, които имат дългогодишна връзка или ще я прекратят, или ще се решат на последната стъпка - брак.

Везни

Страстни романи

Целият любовен живот на Везните през годината ще зависи от психологическото им състояние. Ако съумеят да запазят спокойствието си, ще могат да се радват на много щастливи мигове с половинката си. В противен случай ги чакат препирни и дори раздели.

При всички положения пред необвързаните се очертават няколко горещи романа, които обаче едва ли ще завършат с брак. Въпреки това самотните сърца е възможно да привлекат потенциален партньор, който ще бъде умилен от желанието им да имат семейство. Реализацията му обаче ще бъде отложена за следващ период.
Семейните Везни ще имат една хармонична година, но ако са готови да пожертват нещо от себе си - кариера, изгодни предложения, дори мнението си.

Скорпион

Изгарящи страсти

Една разтърсваща година очаква Скорпиона. Изпепеляващи страсти и безумна любов ще пренаредят живота му из основи. Става дума за необвързаните представители на знака, които за първи път ще загърбят своето непостоянство и ще се влюбят буквално “до живот”. Не бива да пренебрегват тези чувства, защото те са истински подарък от съдбата, и ако бъдат оценени подобаващо, могат да станат причина за дългогодишно семейно щастие.

Онези, които вече са сключили брак обаче, ще се чувстват неудовлетворени от половинката си и е възможно да потърсят удоволствие извън семейното гнездо. Ако са верни и не го направят, пак няма да се чувстват добре - ще се затворят в себе си. Не е добре да се стига до развод, би бил прибързано решение.

Стрелец

Преломна година

Преломна за любовта година се задава пред Стрелеца. Ако не се научи да се съобразява с партньора си и постоянно си изкарва лошото настроение върху него, любовта е на път да остане само някакъв далечен спомен от миналото.

Семейните трябва да внимават, ако не искат в средата на периода да останат съвсем сами. Решението е, вместо да карате половинката си да страда, да приберете оръжията си и да се постараете да проявите разбиране.

Пред необвързаните също се очертава бурна година - те ще изживеят няколко любовни романа, но от тях няма да произтече нищо сериозно. Онези от знака, които имат постоянна връзка от години, също няма да са особено щастливи - дори да стигнат до идея за брак, бързо ще се откажат, свободата им е твърде ценна.

Козирог

Семейно благополучие

Годината ще върви гладко и приятно по отношение на любовта за Козирога.
Семейните представители на знака ще се чувстват чудесно - обичта с любимия им човек ще се възроди и дори и да не е идеалната, ще ги удовлетворява напълно. Това ще им даде сили да се реализират успешно и в останалите сфери от живота.

Самотните сърца също ще срещнат своя сродна душа - възможно е да става дума за бивш партньор или поне за човек, когото познават отдавна, но едва сега ще преоткрият в интимен план. Най-сериозната стъпка, която биха предприели обаче, е съвместното съжителство, за да проверят дали имат съвместимост и в битов план. Онези, които имат дългогодишни връзки, ще се решат на брак, само ако предстои раждане на дете.

Водолей

Мечтаната връзка

Любовната година няма да е идеална за Водолея, но може да бъде много приятна. Семейните ще имат трудности, като причина за тях ще станат голямата им натовареност в службата - израстването в кариерата може да доведе до повече отговорности и по-голяма заетост в офиса, а половинката ще роптае против това. Успешната работа обаче е предпоставка за подобряване на финансите и това ще дава достатъчно самочувствие на представителите на знака. Ако успеят да балансират между кариера и семейство, ще запазят брака си.

Самотните сърца ще започнат мечтаната от тях връзка. Но не трябва да се плашат от чувствата си.

Онези, които отдавна са заедно, може и да се решат на брак, но трябва да внимават с огнените знаци.

Риби

Сериозни промени

Сериозни промени на любовния фронт вещае 2015 г. за Рибите. Семейните ще направят преоценка на ценностите си и драстично ще променят виждането си за това с кого и как искат да прекарат остатъка от живота си. Това ще е само от полза - онези, които съумеят да сменят партньора си, ще направят верния избор. Любовта вече ще бъде оценявана по-скоро като чувства, а не само като користна цел.

За необвързаните звездите също вещаят промени - възможна е щастлива среща с представител на срещуположния пол, който ще има същите виждания, принципи и идеи. А резултатът ще е хармонична връзка. Онези, които са заедно отдавна, но още не са се решили на брак, едва ли ще го направят през тази година. Изгледите да е щастлив не са големи.

 

 

 

 

Последна промяна на Понеделник, 24 Ноември 2014 09:08

Пролет

Пролет
Image Detail
prolet-4
Image Detail

Спонсорирано

Сериал

Спонсорирана реклама

loading...

Спонсорирано

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ