phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Картички за Коледа и Нова година 2021

Е-мейл Печат ПДФ
(1 глас, оценка 5.00 от 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

 

 

Картички за Коледа и Нова година 2021

?§???????????? ???????????? ?? ???????? ????????????!

 

Изпратете картички за Коледа и Нова година 2021


 

Годината на Белия Метален Бик според китайския хороскоп стартира на 12 февруари 2021 г. Това е общително, добродушно и справедливо животно, което щедро ще сподели с хората своите най-добри качества. А хората ще станат по-жизнелюбиви и ще започнат да се отнасят един към друг по-внимателно, ще избягват конфиктите и разногласията. Източният хороскоп за 2021 г. обещава примирение, дипломация и мирни съглашения не само между обикновените хора, но и между ръководителите на големите държави. Войните и расприте ще се прекратят, финансовото положение ще се укрепи благодарение на гъвкавия подход към всички социални и политически въпроси.

Покровителката на годината Бика ще подкрепя тези, които вече са намерили своето щастие в живота. Самотните хора със сигурност ще срещнат през 2021 г. своята "половинка". Възможни са здрави и официални отношения (сключване на брак). Някои заради избраника си ще. сменят местожителството - ще започнат в друг град или страна. Най-важното е от нищо да не се страхувате, да не се обръщате назад и да не се съмнявате във верността на своя избор. Източният хороскоп за 2021 г. няма да остави влюбените без внимание, грижа и материална помощ.

В годината на Бика на много бизнесмени предстои също да тръгнат за чужбина, за да реализират своите планове и да укрепят своето "място под слънцето". Успешно ще преминат преговори, командировки и изгодни сделки. Запомнящи се и перспективни промени предсказва източният хороскоп за 2021 г. за тези, които са активни и уверени в своите действия. Очаква се нова сфера на дейност, сключване на брак, раждане на дете и укрепване на връзките между най-близките роднини.

За да се стабилизира финансовата страна на живота ви, ще трябва да се откажете от големи заеми, банкови кредити и капиталовложения. В противен случай ще бъде доста проблематично да върнете парите. Както своите, така и чуждите.

Ако се появи някой "излишен лев", най-добре е да го похарчите за полезни неща.

Например, закупуване на жилище, на кола или желано пътешествие.

Източният хороскоп за 2021 г. ви съветва внимателно да се отнасяте към здравето си. Макар на Бика да е присъщо "пренебрежителното" отношение към собствения й организъм. Трябва да се вслушвате в симтомите на болестите и в никакъв случай да не се самолекувате. В противен случай само ще влошите положението. Бъдете по-предпазливи с активните и екстремни видове спорт - възможни са счупвания, травми и сериозни усложнения. Като цяло Бика предсказва на всички хармонична и продуктивна 2021 г. не случайно тя завършва хороскопския кръг. Задачата на всеки един от нас е: да анализира своя живот, да направи равносметка на свършената работа и да се отърве от негативите.

Последно променен на Събота, 21 Ноември 2020 17:34  

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ