phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 29 Август 2016 12:46

"ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК" С ЧААТАЙ УЛУСОЙ СТАРТИРА В БЪЛГАРИЯ, СЮЖЕТ НА СЕРИАЛА

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Предстоящият сезон готви изненади за зрителите, обичащи сериали. Една от най-големите изненади, разбира се,  е сериалът „Вътрешен човек” с Чаатай Улусой в главната роля.БТВ ще излъчи сериала от 6 юни, от 21 часа до 22.30. Сериалът е от 33 оригинални епизода.Сериалът "Вътрешен човек"  е с привкус на екшън.

Ето и сюжетът на сериала „Вътрешен човек”:

"Филъмът  започва с церемония по случай завършването на випуск в Полицейската академия. Сарп Йълмаз (Чаатай Улусой) става първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мете (Арас Булут), който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мете продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията, благодарение на Мелек (Бенсу Сорал), която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира.

Майката на Сарп - Фюсюн (Нихал Колдаш) живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син Умут (сега Мете), който е отвлечен и за който не спира да страда. Опитва се да забрави мъката си, като осиновява момиче на име Ейлем (Дамла Колбай), което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн. Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Завършва университет и работи като журналистка.

Баща им Ибрахим Йълмаз е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем човека. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Карабаш (Четин Текиндор). Ибрахим бива вкаран в затвора и това преобръща нагоре с краката живота на семейството му. Полицията слага белезниците на ръцете му пред Сарп и Умут, като този спомен ги травмира завинаги. След като Ибрахим излиза от затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но въпреки това двамата избират да постъпят в академията и след години, без да подозират, се намират в едно и също училище.

Наставникът на Сарп - Юсуф Кая, който е шеф на отдела за борба с отвличанията и организираната престъпност, изтъквайки нечистото минало на баща му, го обвинява, че се опитва да се внедри в полицията, за да работи за мафията. Сарп разбира, че ще бъде изгонен от академията и на тържеството по случай изпращането на випуска, изважда оръжие срещу Юсуф. След това бива хвърлен в затвора. Негов адвокат става Мелек, която е дъщеря на наркобарона Джелял, по чиято вина в затвора е лежал бащата на Сарп. Разбирайки, че Мелек е изпратена от баща си да бъде негов адвокат, Сарп побеснява и я гони. Мелек пък е силно впечатлена от Сарп. След като Сарп влиза в затвора, Мете се прочува още повече и става любимец на отдела.

По време на полицейските операции Мете се сближава с Ейлем (доведената сестра на Сарп). След време Сарп излиза от затвора и става едно от най-доверените лица на хората от престъпния свят. Всичко обаче е игра. Следват много спиращи дъха сцени и събития, докато накрая се разбере, че Сарп е "къртица" на властите в подземния свят."

 


Последна промяна на Четвъртък, 16 Май 2019 15:39

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ