phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 29 Август 2016 19:13

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 1

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Втори сезон на „Откраднат живот“ с дългоочаквана развръзка от 13 септември в ефира на NOVA

Мария Илиева, Марин Янев и Стефан Мавродиев са сред гостуващите звезди в предстоящия сезон

С дългоочаквана развръзка и непредвидени ситуации „Откраднат живот“ ще постави начало на своя втори сезон от 13 септември в ефира на NOVA. „В първите епизоди на втори сезон, които заснехме, имаше доста изненади за самите нас“, разказа Радина Думанян пред камерата на „Здравей, България“. Актрисата, която играе ролята на младия анестезиолог д-р Захариева допълни, че в образа на героинята й ще има развитие, което самата тя не е очаквала.

Какво ще се случи в „Откраднат живот“?

По време на днешните снимки актьорите влязоха в лекарските престилки от ранни зори. „Станал съм в 5:30ч., а снимачният ден ще завърши вечерта“, така Алек Алексиев, познат като Александър Василев, описа старта на снимките, приемайки без проблем предизвикателствата на ранното ставане. Васил Банов, в ролята на доц. Камбуров, не пропусна да прояви чувство за хумор, заявявайки, че мъдростта и добротата на образа му са само част от актьорската игра. „За да пресъздадеш доброто, все пак трябва да го има някъде в теб“, завърши с усмивка популярният български актьор.

Мария Илиева ще бъде една от гостуващите звезди в новия сезон, издава екипът на сериала. Актьорите Марин Янев и Стефан Мавродиев също ще бъдат сред специалните гости, които ще се озоват в изключително непривична ситуация.

С началото на седмицата стартира и специалният кастинг за почитатели на сериала – „Фен с роля“. Всеки желаещ да стане част от емоцията на снимачната площадка, може да сбъдне мечтата си и да се озове в кадър с любимите си актьори. За целта феновете трябва да изпратят своя снимка и контакт на мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Дали Алекс и Биляна ще останат заедно? Кой ще спечели и кой ще изгуби в професията и любовта по време на битката между Алекс и Калин? – зрителите ще разберат във втори сезон, от 13 септември в ефира на NOVA.

 

ekrana.info

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ