phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 01 Ноември 2016 08:50

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОДИ 21,22

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Димо Алексиев с нова визия в „Откраднат живот“ по NOVA

Тази седмица д-р Мазов се устремява към директорското място, а Виолета Захариева е напълно дискредитирана

Изпитания и критични ситуации за героите ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на хитовия сериал по NOVA „Откраднат живот“ . Зрителите ще видят д-р Калин Генадиев с нова визия, която ще бъде едва началото на промените в един от главните герои на сериала. Димо Алексиев, който изгражда образа на самоуверения и чаровен хирург, промени прическата си за снимките на ключови сцени от сюжета – заминаването на Калин в Судан на лекарска мисия. „Д-р Генадиев ще попадне в ситуации, които няколко пъти ще поставят живота му на карта. Този етап ще го бележи душевно и визуално“, коментират бъдещето на героя от екипа на най-успешния сериал на медицинска тематика у нас.

Тази седмица зрителите ще видят истински сблъсък в оглавяването на болницата от д-р Иван Генадиев и д-р Мазов. Домогването на устремения неврохирург до директорското място няма да остане незабелязано и ще изостри до крайност отношенията му с екипа на болницата. Д-р Захариев ще постави начало в развенчаването на професионализма и имиджа на Виолета. Собственичката на лабораторията ще попадне в окото на медийна буря, която ще извади скрити доказателства и забравени тъмни сделки. Съдбата отново ще отведе Галя Стилянова при бащата на нейното дете, а Биляна ще се опита да се пребори с огромните страхове за бъдещото майчинство. В телефонен разговор Наталия ще разбере, че Калин се намира в смъртна опасност на хиляди километри от семейството си.

Какво ще се случи с д-р Генадиев по време на неговата мисия? Какви съмнения ще провокират Биляна да подложи под въпрос здравословното състояние на бременността си? – ще разберете тази седмица във вторник и сряда „Откраднат живот“ от 21:00ч. по NOVA.

 

Последна промяна на Вторник, 01 Ноември 2016 08:53

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ