phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 15 Ноември 2016 14:23

"Искрите на отмъщението", 2 епизод

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

В този епизод на „ Искрите на отмъщението” ще се случи повече от това, което Джесур е очаквал. Таксин Корлуда , след като му спасява живота, отваря всички врати за Джесур. А, пък Сюхан изпитва двойна благодарност към него.

Сюхан започва да се интересува, кой е този магнетичен мъж, който успява така силно да я развълнува, от една страна и от друга, да я безпокои. Сюхан иска да си отговори на въпроса какво изпитва към Бюлент, но магнетизма на Джесур я хвърля в още по-голямо объркване.

Джахиде е майстор да извлече полза от всичко, което се случва около нея. Бюлент й дава голям коз в ръцете. От друга страна неочаквано се пресичат пътищата на Бюлент и Хуля, съучастница на Джахиде.

В градчето в пълна тайна се забулва станалия пожар.

Михрибан настойчиво иска да се изясни какво крият Таксин и Адалет.

Сюхан се включва във водовъртежа и изведнъж се оказва, че тя започва да следи Джесур Тя не се усеща, че Джесур нарочна оставя следи зад себе си, за да примами жертвата си. Оказва се, че Сюхан е жертвата, а Джесур ловеца. Джесур дава на Сюхан, това, което тя иска, под негов контрол, той й позволява да се добере до информацията, която я вълнува и след това изчезва. Но Сюхан е умно момиче, тя отново попада на следа, и този път ролите са разменени Джесур е жертвата, Сюхан - ловеца.

Последна промяна на Вторник, 21 Август 2018 16:01

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ