phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 15 Декември 2016 18:21

"МАЛКАТА БУЛКА" - АНАНДИ И НИБОЛИ СЕ СЪБИРАТ

написана от admin
Оценете статията
(1 vote)

Най-дългоочаквания момент в Малката булка настъпва, Ананди и Нимболи се събира

Разстроената Ананди още тъгува по загубата на дъщеря си, а Диса вече бяга на ново място в Малката булка. След куп перипетии двете се добират до Сарода, където отсядат при роднини на Диса. Чичо й се радва да я види, но не и братовчедите й. Те са уверени, че младата жена иска дял от наследството

И не се успокояват, дори и когато ги увещава, че това не е истина

Междувременно в селото Акирадж е изпратен в затвора за престъпленията си, а Кундан заловен. Камли лично предава брат си, като той е настанен в изправителен дом и осъден да плати 15 000 рупии.

Акирадж нарежда на Балка да намери адвокат, който да го извади от затвора, но плановете му се провалят. От свои хора той научава, че Диса е избягала с Нимболи в Сарода и нарежда на Балка да отвлече и убие момичето. Същото отмъщение планира и за дъщеря им Камли, но съпругата му не намира смелост да убие дъщеря си.

В същото време съдът разтрогва брака между Кундан и Урмила, а баща й е изправен пред съда. Камли научава, къде се крият Диса и Нимболи, и праща съобщение на Джагдиш. Минути преди да бъдат намерени от хората на Балка и тези на Джагдиш, двете отново бягат, kliuki.ws

Диса се скрива в стар храм, където среща своя приятелка — Гита. Тя ги приютява в селото си, но Нареш — съпруг на Гита се опитва да нападне Диса. Тя му се противопоставя, а той се заканва да й отмъсти.

Ревност и измама

Нареш научава, че Диса е отвлякла Нимболи и разкрива истината на Ананди и Джагдиш. Двамата отиват и намират момиченцето и похитителката му.

Диса предупреждава Ананди, че Нимболи ще я отхвърли, тъй като е убедена, че майка й я е изоставила. Разтърсена, младата жена не смее да каже истината на дъщеря си. Въпреки това я отвежда в дома на Калияни и я настанява там, заедно с Диса. Нимболи е изумена от имението, семейството е предупредено, да не й казва нищо за произхода й.

Диса ревнува, че Ананди ще я измести от сърцето на Нимболи и се опитва да я настрои срещу нея.

 

Междувременно Кундан прави опит да избяга от поправителния дом, където е настанен. А Балка прави опити да научи, къде е скрита малката булка от Диса…

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ