phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - МЪРТВО МОМИЧЕ ДО ОЗАН В ЛЕГЛОТО

Оценете статията
(1 vote)

По настояване на Рахми взима Йозкан за помощник. Рахми спасява живота на Екрем, който не иска да говори с него. Благодарение на Азра Джихан се убеждава, че Хазал има връзка с Дамир. Азми слага подслушвателно устройство в колата й.

Дамир се опитва да накаже Асуман заради информацията, но Шахин доказва вината на Азра. В крайна сметка Джихан нахлува във вилата на Янков, докато любимата му е там. Хазал е отведена на сила и затворена в имението. Дилара изхвърля пръстена й в морето. Асуман обаче успява да й даде телефон.

Джихан се опитва да спаси сина си от комара. Озан обаче е все по-безрасъден.Асуман взима личната карта на Хазал, за да могат да се оженят с Дамир. Озан и Явуз вилнеят с непознати момичета. На сутринта непрокопсаният син на Джихан се събужда до мъртво момиче. Звъни на баща си, за да му помогне.

Рахми пречи на Екрем да се самоубие. В последния епизод на „Твоят мой живот” Джихан се опитва да спаси Озан от кашата, в която се е забъркал отново. В същото време Хазал пише прощално писмо преди да избяга с любимия. Джансу се опитва да я вразуми, но не успява да я спре.

Последна промяна на Петък, 16 Юни 2017 17:48

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ