phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 15 Август 2017 16:27

" ИСКРИТЕ НА ОТМЪЩЕНИЕТО" ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ ПО БТВ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

БТВ ще излъчи турският сериал " Искрите на отмъщението" ("Gesur ve Guzel"), съобщава Теленовелас. Телевизията е закупила и "Вътре" с Чаатай Улусой. " Искрите на отмъщението" вероятно ще започне след " Семейни тайни"

Сюжет на „ Искрите на отмъщението”

Много красив и пленителен  мъж, на име Джесур, пристига от града в едно село. Той  е толкова чаровен и добър, че влюбва в себе си цялото село. Там той се запознава със Сюбхан, разказва стара легендата, която е представена в съвременен вариант. Сюбхан е от богато семейство и в селището се занимава със семейния бизнес. Младите хора се влюбват един в друг. Изгаряща страст обладава и двамата.Но те не знаят една важна подробност. А, тя е, че техните семейства враждуват отдавна. Влюбените се сблъскват с тъмните страни на своите бащи и още не са запознати с незавършените дела между семействата. Жестоки тайни изникват помежду им.

На голямата любов пада сянка,  семействата на двамата влюбени са категорично против техните отношения и правят любовта им невъзможна. В отношенията се намесват най-старите членове на фамилиите. И, именно в този момент, става ясно, защо Джесур е дошъл в това село. Започва разкриването на тайната

Последна промяна на Понеделник, 20 Август 2018 14:34

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ