phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 01 Май 2018 10:07

СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ ЗА ПРИНЦЕСА АМИНЕ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Амине Гюлше е обект на голямо внимание от страна на Месут Йозил, който я глези по всички възможни начини. Не случайно миската заяви, че се чувства и живее като принцеса.

На 25-годишния й рожден ден Месут бе украсил имението си със сърца и свещи в чест на Амине. Според запознати, тя е получила подаръци бижута със скъпоценни камъни, специално поръчани за нея, има и други изненади, които са много лични, и двойката не ги коментира.

Месут не се скъпи и подготвя дом за Амине и в Истанбул, на цена около 9 милиона долара. Двойката го избира внимателно и иска той да се намира на Босфора.


Отдавна се носят слухове, че Месут, след края на кариерата си, ще заиграе в Галатасарай, така че иска да имат красив дом, не само в Лондон, но и в Турция, където Амине да се чувства също като принцеса и да живее на най-хубавото възможно място.

Мнозина се питат защо Амине е с недотам красивия Месут, но отговорите са  ясни. Коя жена би устояла на такова огромно внимание, каквото Амине  получава от известния футболист?


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ