phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 02 Май 2018 12:30

ЗАЩО ТОЛГАХАН САЙЪШМАН И АМИНЕ ГЮЛШЕ "ЗАМРАЗИХА" ОТНОШЕНИЯТА СИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Филмът „Сега и завинаги“ се излъчва вече в много страни по света и популярността на Амине Гюлше и Толгахан Сайъшман продължава да расте. Видяхме, как Толгахан беше посрещнат като супер звезда в Ангола. Филмът в момента се излъчва и в Полша, и Словакия. Интерес към него са проявили и някои канали в САЩ.

Бурният интерес към живота на Амине и Толгахан като двойка расте. Техните почитатели искат да ги видят и като двойка в живота. А това продължава да напряга техните житейски партньори Алмеда Абази и футболиста Месут Йозил.

За да се засили напрежението,  в медиите се прокраднаха и слухове, че Толгахан и Амине Гюлше са имали нещо повече от екранни снимки помежду си.


Ревността на Алмеда Абази е пословична, затова и Толгахан в последно време се стреми да й угоди, като й намери нови проекти за реализация. Известно е, че Алмеда е доста властна жена, с голямо его за себе си. Алмеда знае, че Толгахан не е много мирно момче. Той е имал любовни забежки със Серенай Саръкая и Селен Сойдер, така че Алмеда си има едно наум.

Абази си размени престрелки с Толгахан като го  накара да се отпише от акаунта на Нур, а й Амине не е закъсня с реакцията. Тя постъпи по същия начин, освен че отписа Йиит, тя накара и Месут да „зачеркне“ бившата си любима Манди Каписто от акаунта си. Така че, любимците, на мнозина Нур и Йиит, са принудени да спазват „хигиена” на отношенията не само в мрежата, но и в живота...

Така, двамата екранни любимци, Нур И Йиит, замразиха  контактите си, въпреки световната слава на сериала „Сега и завинаги“, и желанието на техните фенове да ги видят отново заедно. Двамата  актьори са канени да представат сериала на различни места по света, но Толгахан и Амине учтиво отклоняват предложенията.


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ