phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Събота, 18 Август 2018 11:08

"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ" - АЗИС ОТВЛИЧА СИНОВЕТЕ НА КЕМАЛ И МУ ПОСТАВЯ УСЛОВИЕ ДА ИЗБЕРЕ, КОГО ДА СПАСИ

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Какво предстои в следващите епизоди на "Семейни тайни"?

Двамата братя Кадир и Мерт влизат в пореден конфликт. Сестрите им пък си имат друг проблем. Хасрет е учителката на Чичек по музика, но хлапето прави демонстрации в училище. Танер провокира Кемал в компанията. Сузан се преструва на засегната от думите му. Тя ще намери Хасрет, за да спечели доверието й.

Азис мрази Кемал заради баща му. Фадъл показва снимка на сестра си как мъжа й целува бившата. Кемал обядва със синовете си. Азис ги прекъсна и открито го заплашва. Маджиде разказва на Нилгюл защо я мрази всъщност – заради нея мъжът й получил инфаркт. Кадир получава гълъб от Йелда и я целува.


Чичек поставя камера в стаята на сестра си. Променя презентацията й и директорът вижда как новата учителка се съблича. Хаслет удря сестра си. Кадир търси помощ от Едже, тя не иска да работи с Мерт. Двамата отиват на заведение. По случайност там е Мерт и Седеф. Бившите влюбени се провокират. Кадир обаче не иска да бъде използван.

Нилгюн показва снимката на Кемал със Сузан. Той е щастлив, че тя го ревнува и ясно показва коя от жените си предпочита.

Тамер прави клопка на братята Иплекчи. Хора на Азис ги връзват в басейн. Кемал научава, че синовете му са отвлечени и може да спаси само единия.

В следващия епизод на „Семейни тайни” протича спасителната акция. Сузан иска да види само своя син жив. Кемал обещава да се върне с двамата си сина. Сузан иска да преговаря директно с Азис.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ