phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 20 Август 2018 13:56

"ИСКРИТЕ НА ОТМЪЩЕНИЕТО" - Сюжет на серила

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Сюжет на „Искрите на отмъщението” ("Cesur ve guzel")

„ Много красив и пленителен мъж, на име Джесур, пристига от града в едно село. Той е толкова чаровен и добър, че влюбва в себе си цялото село. Там той се запознава със Сюпхан, разказва стара легендата, която е представена в съвременен вариант. Сюпхан е от богато семейство и в селището се занимава със семейния бизнес. Младите хора се влюбват един в друг. Изгаряща страст обладава и двамата.Но те не знаят една важна подробност. А, тя е, че техните семейства враждуват отдавна. Влюбените се сблъскват с тъмните страни на своите бащи и още не са запознати с незавършените дела между семействата. Жестоки тайни изникват помежду им.

На голямата любов пада сянка, семействата на двамата влюбени са категорично против техните отношения и правят любовта им невъзможна. В отношенията се намесват най-старите членове на фамилиите. И, именно в този момент, става ясно, защо Джесур е дошъл в това село. Започва разкриването на тайната.”

Кои влизат в екипа на сериала „Искрите на отмъщението“

Ролите на Джесур Адемаролу ще изпълни Къванч Татлъту, а ролята на Сюхан – Туба Бююкюстюн.

Тахсин Корлуда ще бъде пресъздан от Тамер Левент. Той играе ролята на богатия земевладелец и баща на Сюхан.

В актьорския състав влизат още актьори като Деврим Якут, Еркан Авджъ, Сезин Акбашогуларъ и др.

Първоначално сериалът е подготвян да бъде от 39 серии, независимо от рейтингите. Договорът със Startv е включвал клауза, че ако по някаква причина се наложи сериалът да бъде прекратен по-рано, то ще се наложи да бъдат заплатени всичките 39 серии на актьорите. Явно и така се е получило, защото сериалът „Искрите на отмъщението“, бе прекратен на 32 епизод.

Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту за всяка серия са получавали по 130 хиляди лири.

Сценарият на „Искрите на отмъщението е написан от Едже Йоренч, която е писала историите на сериали като „Север юг“, „Кварталът на богатите“ „С Русия в сърцето“, „ В какво е виновна Фатмагюл“, „Забранена любов“, „Езел“.

Музиката е написана от Тойгар Ъшъклъ, който работи с екипа на Едже Йоренч.

Режисьор на „Искрите на отмъщението“ е Али Билгин.

Екипът на Къванч Татлъту, Туба Бююкюстюн,сценаристката Едже Йорен и режисьора Али Билгин, в допълнение и музиката на Тойгар Ъшъклъ, обещават един запомнящ се сериал.

 

Актьорският екип на "Искрите на отмъщението"

 

Ролята на малкия Джесур в "Искрите на отмъщението" ще изпълни Алп Озер

Последна промяна на Събота, 08 Септември 2018 19:03

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ