phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 29 Октомври 2018 17:42

Имало е искри между Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн на снимачната площадка на "Искрите на отмъщението", но те не са били от любов

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Актьорите, които изпълняват главните роли в сериала „Искрите на отмъщението“, оригинално заглавие "Cesur ve Guzel"– Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн – никак не са могли да намерят общ език на снимачната площадка. Те се превъплътиха в ролите на Джесур и Сюхан

Звездите на турското кино Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн се снимаха в един доста рейтингов сериал, какъвто е „Искрите на отмъщението“. Двойката изглежда превъзходно на екрана. Между тях кипи осезаема страст, а тяхната любов завладява милиони зрители.

Но в живота отношенията между Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн, съвсем не са такива, каквито ги виждаме в „Искрите на отмъщението“. Туба и Къванч постоянно са спорили и са се карали, докато са снимали серила, твърдят медиите Най-големият скандал избухнал, когато Къванч Татлъту закъснял три часа за снимки. Възмутената Туба Бююкюстюн се изказала, че нейният партньор се е възприел като „велик актьор“, когото могат да чакат сто човека на снимачната площадка. Туба си тръгнала, без да дочака Къванч Татлъту. От този момент нататък отношенията между двамата основни актьори в „Искрите на отмъщението“ останали напрегнати.


Скандалите се отразили зле и на играта на актьорите. Трудно се изразява страст, когато се сърдиш на партньора. Вървят слухове, че сериалът е завършен на 32 серия точно поради тази причина – скандалите и напрежението между Туба и Къванч.

Животът на Туба Бююкюстюн не е лек в последно време. Докато снимаше „Искрите на отмъщението“, актрисата преживя голямо напрежение в отношенията си с бившия си съпруг.  Онур. В пресата постоянно се появяваха съобщения за това, че Туба Бююкюстюн и Онур Сайлак се намират на границата на развода. Причина за дрязгите,според  слуховете е била, че Туба е изневерила на Онур. Екранната Сюхан подаде иск в съда срещу един вестник за 50 хиляди лири.

Но, както се оказа слуховете излязоха верни и Туба се разведе. Сега има приятел, доста по-млад от нея бизнесмен, двамата не крият, че са много влюбени.


Разривът между Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн на снимачната площадка на „Искрите на отмъщението“ се засилил именно след закъсненията на Къванч. Хора от екипа на сериала даже твърдят, че Туба е заявила: „ Ако продължава така, аз ще прекратя договора и сериала ще бъде спрян“.

Атмосферата на снимачната площадка на „Искрите на отмъщението“ за Къванч Татлъту е била значително по-спокойна, защото близко до него е била съпругата му Башак Дизер. Както запознати твърдят, Татлъту вече не подписва никакви договори, ако в тях не фигурира името на Башак Дизер. Тя се грижи за стайлинга на актьора.

Медиите дори твърдят, че Башак е подкрепяла и Туба Бююкюстюн, докато актрисата е преживявала тежките моменти  на срива между нея и бившия й съпруг Онур.

Имало ли е сериозно напрежение между Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн могат да кажат само те и снимачния екип на сериала.

Онези, които следят лентата „Искрите на отмъщението“ ще преценят сами, дали  историята е завършена по логиката на събитията или, пък сценаристите са имали някаква друга причина, за да сложат край на „Искрите на отмъщението“.

Източник: evropea.com


Последна промяна на Понеделник, 21 Януари 2019 09:21

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ