phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 14 Ноември 2018 10:35

Туба Бююкюстюн за малко да стане жертва на любовта на феновете си

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Турските фенове обожават да се снимат със своите любимци. Те смятат, че звездите са им длъжни да се  фотографират с тях и когато им откажат, те проявяват крайна несдържаност. Голям скандал е имало по време на снимките на „Искрите на отмъщението“. Към Туба Бююкюстюн се приближила група младежи и пожелали да се снимат с актрисата, но тя отказала. Тогава те се опитали да използват груба сила, за да накарат актрисата да изпълни желанието им. Трябвало охраната да се намеси, за да не се стигне до силен сблъсък.


Преди време, друг известен турски актьор Мехмет Акиф Алакурт, който изпълняваше ролята на Боран в сериала „Завръщане“ се оплака от страховит инцидент, който му се е случил на едно кръстовище, докато чакала на червен светофар. Феновете го разпознали и за да го накарат да излезе от колата, започнали да клатят возилото и да се опитат да го повдигнат във въздуха. Тогава актьорът се изплашил не на шега и си помислил, че може да му се случи нещастие, защото нямало, кой да му помогне и да го отърве от заслепените фенове. След като успял да се измъкне на косъм от тълпата, актьорът решил да води по-усамотен начин на живот. Както знаем той се отказа от сериалите и се занимава с развъждане на кучета.

Феновете на турските звезди се отнасят доста фамилиарно с тях и затова някои от известните актьори имат охрана или шофьор, който е винаги с тях на публичните места.

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ