phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Понеделник, 26 Ноември 2018 18:18

Зейнеп Казълтан - Хюля е превърнала коварството в изкуство

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Безскрупулната и пресметлива Хюля мечтае да си осигури висок стандарт на живот. Тя е, бивша проститутка, а съдбата й се променя, когато се запознава с Джахиде Корлуда. Хюля с готовност се съгласява да продаде нероденото си дете на снахата на Тахсин Корлуда, а в замяна Джахиде й обещава финансова подкрепа. От първоначална съюзница на Джахиде Хюля обаче се превръща в неин враг. Без угризения Хюля предава благодетелката си, тъй като поставя своите интереси над тези на останалите. За ролята на Хюля в хитовата драматична сага "Искрите на отмъщението" е поканена привлекателната Зейнеп Къзълтан. Тя е родена през 1985 г. в Анкара и от най-ранна възраст посещава уроци по драматургия. Къзълтан продължава образованието си в театралния департамент в университета "Хаджеттепе". След като се дипломира, тя има възможност да приложи на практика наученото, като започва артистичната си кариера на сцената на Държавния театър в Анкара. Обезсърчена от преобладаващите второстепенни образи, които й поверяват, начинаещата актриса решава да опита късмета си в Истанбул.


През 2007 г. тя дебютира на малкия екран в поредицата "Зад бара". Сериалът се радва на изключително висок рейтинг, като снимките продължават близо три години. Първоначално екранната героиня на Зейнеп Ана, не е от основните персонажи, но съвсем скоро това се променя. Продуцентите забелязват потенциала на очарователната брюнетка и сценаристите пренаписват сюжета, за да й отредят централна роля в развитието на действието.


През годините Зейнеп записва името си в редица успешни поредици, но звездата й изгрява с образа на Годжагюл от историческата сага "Възкресението на Ертурул" (2016). Тогава тя подписва договор с кастинг агенцията на по-големия брат на Къванч Джем Татлъту. В социалните мрежи Зейнеп публикува снимка с Джем, с която му благодари за всеотдайното отношение и професионализма, с които е подходил към нея. Най-новият проект, в който Къзълтан участва, е романтичната комедия „Ранна птица", в която си партнира с Джан Яман (Ферит от „Горчиво и сладко") и Демет Йоздемир (Ляле от „Стая 309").

Зейнеп придобива широка популярност с последните си роли, но успява да опази личния си живот в тайна. В турската преса се твърди, че тя има сериозен приятел, с когото са заедно от няколко години, но младата актриса нито отрича, нито потвърждава слуховете. Къзълтан избягва публичните изяви и интервютата въпреки нестихващия интерес към интимния й свят от многобройните й почитатели.

Последна промяна на Понеделник, 26 Ноември 2018 18:30

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ