phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 20 Декември 2018 19:36

Какво ще видите след прекъсването на сериала "Искрите на отмъщението" от 2 януари?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Бягството на Джесур от полицията  ще вкара делото в тупик. Джесур се излага на опасност, за да изчисти името си, но се сблъсква с изненадата на Сюхан от която не е очаквал подобен сюрприз.


Джесур научава истина, която не е очаквал

Сюхан и Джесур отново изясняват истината, на и този път ще се сблъскат със сюрприз. Докато Сюхан се чуди на кого да вярва, изпада в шок, а Джесур намира начин да се види с Тахсин Корлуда. Въпросите, които Джесур му задава, карат Тахсин да загуби ума и дума.

Ръза търси подходящ момен да се види със Сюхан и използва скрити козове, които му помагат да осъществи желанието си. А, Джесур търпеливо очаква, кога ръза ще направи грешка и го наблюдава много внимателно.

Джахиде решава да използва бедата, която й се стовари на главата, за да се сближи с Корхан.

Но работата няма да тръгне така, както тя желае. Джахиде се чувства в опасност от преживяното и отново пуска нокти.

Михрибан организира коктейл, на който Джесур и Сюхан отново се срещат. На този прием на които са се събрали всички жители на корлуда ще стане скандал и ще излязат нови тайни. Истина, която Джесур ще научи от Сюхан ще го изправи пред нови дилеми. А Сюхан, която мисли, че Джесур е взел окончателно решение, се изправя пред ново изпитание, което не е очаквала.


Сюхан разбира, кой е Ръза

Сюхан научава цялата истина за Ръза, сега отново е принудена да избира между баща й и Джесур. И отново Джесур я спасява от пътя без изход, в която тя е навлязла.

Адалет, която отстъпва пред заплахите на Ръза, заради своя любим, получава известие ,което обръща всичко с главата надолу. От сега нататък тя е настроена да вземе всичко под контрол,  за да може да управлява живота си. И на пътя към осъществяване на замисъла, тя прави много опасна крачка.

Между Тахсин и Корхан  се води война, а най-големият удар получава Джахиде, която се готви да отмъсти за предателството, избира нова своя жертва.

У Джесур се засилва подозрението. Той подготвя капан, за да си изясни детайлите от смъртта на майка си. Това му намерение отново го сблъсква със Сюхан. Джесур е решен да получи отговор на всичките си въпроси.

Джесур обвинява Сюхан в предателство. Кой ще се конкурира с Джесур за Сюхан?

Джесур обвинява Сюхан в предателство, момичето е съкрушено, че любимият човек се отрича от нея. Тя кара сърцето си да замълчи и оставя всички въпроси без отговори. Но Джесур няма намерение да се отказва.

Тахсин е притеснен за Адалет, той не е получил известия от нея, а ръза се възползва от това, което знае и насочва целите си усилия към Сюхан.

Войната между Бюлент и Джахиде все повече и повече се разраства, а реакцията на Тахсин за тях двамата ще се превърне в изненада. Хюля решава да се възползва от раздорите между тях и ще направи всичко, за да излезе победител от тази война.

Джесур има намерение да се скрие зад мълчанието на Сюхан към Джесур и да започне опасна надпревара за младата жена. Ръза чувства, че Джесур го преследва и решава майсторски да се възползва от козовете в ръцете си и да се приближи още повече към Сюхан, но ще тръгне ли така, както на него му се иска?

 

Последна промяна на Четвъртък, 20 Декември 2018 19:44

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ