phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Петък, 21 Декември 2018 16:59

Туба Бююкюстюн намери мъж, който да я обожава

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Туба Бююкюстюн е влюбена до уши в Умут Евирген. Тя дълго време търси сърдечна връзка с мъж, който да я обожава. И го откри в лицето на Умут.

За себе си казва, че е труден човек, който не вярва в любовта. Но любовта я изненадва, когато среща Умут Евирген. До срещата си с него е имала десетки връзки, като една от тях завършва с брак. Повечето и интимни партньори са от киноиндустрията. Известни имена са Бюлент Инал и Онур Сайлак.С Онур Сайлак се запознава на снимачната площадка и забременява с двете си близначки. В Турция са скандализирани от факта, че Туба Бююкюстюн забременява без брак. Но през 2011 година, тя се омъжва за Онур. Тяхната приказка приключва през 2016 година. Злите езици коментират, че причината за развода на Туба е руска актриса, която се снимала с Онур Сайлак в доста откровени сексуални сцени, във френски филм.

Сериозният разрив между Туба и Онур настъпва, докато актрисата снима „Искрите на отмъщението“ с Къванч Татлъту. Тя била доста депресирана и се налагало Башак Дизер, съпругата на Къванч, да я успокоява. Актрисата дълго време не искаше да признае пред медиите, че има срив в брака й. Тя категорично отричаше, докато накрая не стана ясно, че двамата с Онур Сайлак живеят разделено.


Туба Бююкюстюн получи голяма част от имуществото, което бяха придобили двамата със съпруга й по време на брака. Онур искаше двете му деца Мая и Топрак да не са лишени от нищо. От развода Туба спечели около 10 милиона турски лири.

След като се раздели с Онур Сайлак, Туба се запозна с бизнесмена ресторантьор Умут Евирген. Той е с 8 години по-млад от нея. Според запознати, младият мъж я засипвал с внимание и възхищение, нещо, на което Туба не може да устои. Тя се нуждаеше точно от това. Предишните й партньори, които също като нея, са известни хора, не я оценявали така както Умут. Егоцентризмът на повечето актьори е пословичен, така че съвсем логично, Туба се подава на обожанието на Умут Евирген.

Турските медии побързаха да пророкуват, че в началото на 2019 Туба ще се омъжи за Умут. Но тя категорично отрече тези твърдения. Известната актриса изостави киното за известно време и се посвети на любимия си като му помага в дизайна на неговите ресторанти. Явно Туба Бююкюстюн има нужда от изява на ново поприще и нови емоции.

Двете й близначки, обаче стоят настрани от връзката й с Умут. Актрисата не иска да предизвиква ревността на децата си.

Туба Бююкюстюн е и общественик, тя е посланик на Уницеф и при всяка възможност демонстрира подкрепа на страдащите деца по света.

Очакваме с нетърпение новите й екранни изяви.


 

Последна промяна на Петък, 21 Декември 2018 17:23

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ