phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 06 Февруари 2019 10:14

"Горчива любов" - Булут е бесен, не иска да говори с жена си, какво ще предприеме тя?

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

На срещата на випуска Екрем и Ферман отново започват да се карат. Решат се опитва да ги успокои, припомняйки им, че заради тях е загубил сестра си.

Али се ядосва, че Суде им е съсипала празника. Мелек го моли да не прави скандал, когато се приберат вкъщи.

Али вдига скандал на сестра си. Шахика се опитва да го успокои. Нервите й не издържат и съобщава на доведения си син, че Мелек е сребролюбка. Али им заявява, че ако един косъм падне от главата на Мелек, ще подпали тази къща. Ферман се прибира и чува скандала, но докато разбере какво става, синът му и снаха му излизат.

Екрем търси Захиде. Жената е отишла в ресторанта при Решат. Вижда брат си и го моли да я изслуша. Решат отказва. Заявява, че тя е мъртва и за него и за Али.

Али и Мелек отиват в ресторанта. Той й предлага да избират или да си тръгнат от къщата, или да останат там и да се борят. Мелек иска да си тръгнат.


Булут не иска да говори с жена си. Суде се чуди как да му се извини за постъпката си.

Ферман заявява пред Шахика, че за два дни са успели да отвратят младоженците.

Суде отива на пристана при Мехмет. Той решава да я изслуша.

Захиде отново отива в ресторанта. Докато говорят с Решат, Али и Мелек пристигат при вуйчо си.

Суде разказва за своята несподелна любов на рибаря. Мехмет не знае какво да отговори на момичето. Суде го пита как да оздравее.

Али нучава, че са роднини с Назлъ (Захиде). Тя казва на брат си, че е дошла да види сина си. Захиде му разказва, че в продължение на 20 години е била затворничка, на която са й давали лекарства. Тя упреква Решат, че през тези години не я е потърсил. Двамата се прегръщат.

Хората на Екрем изнудват доктора за фалшивите експертизи.

Али разказва на Сафет защо са се преместили в онзи дом. Пенсионираният учител разказва на младежа какво му е причинило семейството на Ферман. Али обещава, че ще продължи да ги държи отговорни за тези им прегрешения.


Хората на Екрем са отвлекли внука на доктора. Искат той да си дари спестяванията на няколко фондации посочени от тях. Лекарят веднага се обажда на Ферман. Прокуратурата арестува този лекар.

Нилгюн отива в дома на Ферман. Шахика е шокирана.

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ