phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 07 Февруари 2019 10:56

"Горчива любов" - Шахика е арестувана

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

 

Ферман получава лоши новини.

Екрем се радва, гледайки репортажа за ареста на лекаря.

Нилгюн отива в дома на Шахика. Мащехата се опитва да заблуди Ферман и Суде. 

Булут дарява сума на едно училище от името на тъст си.

Решат подава жалба срещу Шахика за това, която тя е направила със сестра му.

Булут научава, че Мехмет съветва Али. Веднага отива на пристанището и сварва как Али и съветникът му говорят. Булут се опитва да предизвика Мехмет. После казва на Али, че на Ферман никак няма да му хареса. Булут заявява, че няма да допусне Мехмет във фирмата.

Вечерта Булут вика на среща Али, за да поговорят. Мелек се притеснява за мъжа си. Шофьорът на Булут докладва на Ферман за срещата между сина му и зет му.

Полицията арестува Шахика.


Булут съобщава на Али, че Мелек е бременна от него. Синът на Ферман му обяснява, че с Мелек са създали семейство и Бог ги е дарил с дете. Булут заплашва Али, че ще му отнеме детето. Двамата едва не се сбиват. Ферман се намесва. Съобщава им, че проблемите се решават като цивилизовани хора. Ферман се разпорежда да му доведат Мехмет.

Шахика се оправдава, обвинявайки Захиде за всичко. Инспекторът й казва, че жалбата е подадена от Решат. Суде отива в участъка и разпитва майка си защо са я отвели там. Шахика иска да запази тайната.

Али и Мелек се скарват. Вера ги подслушва.

Ферман пита Мехмет защо е напуснал. Рибарят отговаря, че е напуснал, защото на времето е бил предпочетен проекта на Булут. Ферман настоява Мехмет да започне работа във фирмата, за да научи сина му на занаят.


На вечеря Ферман шокира всички, съобщавайки им, че Мехмет ще започне работа в компанията. Булут заплашва тъст си, че ще отиде да работи за Екрем.

Когато Мехмет си тръгва, Суде го настига и го пита дали е дошъл в къщата заради нея. Тя му казва, че не иска да му създава илюзии. Мехнет и обяснява, че баща й го е повикал заради Али. Ферман пита Булут как се е свързал с него.

Мелек е на преглед. Али се радва, че ще имат син.

Източник: Теленовелас

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ