phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Четвъртък, 07 Февруари 2019 17:35

"Г-жа Фазилет и нейните дъщери" - една полудяла персона се опитва да погребе жив човек

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Става ясно, че не само Селин има проблеми с психиката в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”, Кериме плаща, за да отвлекат и закопаят жива Хазан

Изглежда абсурдно, но всеки враг на Госпожа Фазилет и нейните дъщери се оказва със сериозни ментални проблеми. Докато Хазъм се опитва да укроти развилнялата се Селин, не подозира, че плаща на изнудвачката Кериме, която има най-налудничавото намерение. За да „спаси сина си”, тя се кани да убие любимата му.

Синан се чувства виновен пред Хазан. С изненада установява, че тя вече живее с Фара. Селин притиска с въпроси големия си брат – иска да знае защо се развежда. Шукрие се готви да превземе имението, където смята, че безчинстват госпожа Фазилет и нейните дъщери. На нейната помощ се надява и Селин. Появата на близките на Ясин огорчава Едже, но Хазъм й казва, че трябва да търпят, защото дъщеря му ще се разприказва. Селин притиска мъжа си да пусне семейството си при нея, за да накажат възлюбената му.


Докато Синан се опитва да опознае Фара, Хазан осъзнава чувствата си към Яъз. Ревнува и е груба със съквартирантката си. Фазилет казва на Едже за приятелката на Яъз. Подозира, че и малката й дъщеря не е сляпа за чувствата на Хазан към Яъз. Кериме заплашва да издаде тайната на Едже, ако майка й не й плати. Гьокхан споделя със Севда съмненията си за Юомюр.

Хазъм дава пари на тъща си, за да се отърват от Кериме. Фазилет изпраща Едже при сестра й, за да я спаси от семейството на Ясин. Фара се убеждава в чувствата на Яъз и Хазан. Синан и Нил се скарват отново. Кериме дава пари на Садък, за да я отърве от нежеланата „снаха”. Обажда се в малките часове на Хазан.

Фазилет отвежда Йомюр, Гьокхан я проследява. Ясемин е щастлива да прегърне детето си. Яъз се тревожи за жената, която обича. Фара и Синан по-късно осъзнават, че Хазан може да е отвлечена. Гьокхан вдига скандал на Фазилет и тя го заблуждава, че е завела момиченцето при баща й.

Хазъм иска Кериме да стои далече от Синан и приятелката му. Яъз продължава да търси Хазан. Кериме е много щастлива и прави впечатление. Хазан не може да избяга от похитителя. Селин не иска Едже да роди детето си като Егемен. Гьокхан се тревожи за здравето на сестра си. Яъз разбира, че нещо нередно има между брат му и Нил.

Хазан най-после разбира, че Кериме й е навредила. Скарват се и похитителката й казва, че ще нарани Яъз. Ясемин намира начин да стигне до Гьокхан. Кериме нарежда на Садък да убие Хазан. Ердал помага на шефа си да засекат сигнал от телефона на момичето.


След като я обвиняват, Нил признава на Яъз, че със Синан са се целували, но не е отговорна за изчезването на съперницата й. Ясемин е готова на всичко да се върне в имението. Садък устройва клопка на Яъз по нареждане на Кериме. Полудялата иска да погребе Хазан жива. Плановете й се провалят – ще видите как в следващия епизод на „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”.

Източник: woman-onthe-top.net

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ