Събота, 29 Февруари 2020 15:04

"All inclusive": Нов прочит на комедията в българския ефир

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

За преживяването All Inclusive

„Имах планове по време на снимките на сериала да се прибирам до София, но накрая си тръгнах от снимачната площадка с последната кола. Изкарахме два страхотни месеца на морето. Беше много хубаво. Имаше разбира се и моменти на напрежение, но това е сладката страна на нещата. разказва продуцентът Краси Ванков.

За героя на Любен Кънев

„Моят персонаж Пламен се бори за свободата във всеки епизод и то не само с тъщата. Противопоставя се на нещата, които са проблематични в живота като цяло. Това го прави плътен и пълнокръвен, каквито са всички образи в сериала. Във всеки епизод героите се борят, за да осмислят своите моменти на щастие“, споделя актьорът Любен Кънев.

Ненчо Балабанов: All Inclusive ни мотивира да откриваме щастието в малките неща

В търсене на щастието

„Сериалът ни провокира да потърсим по един простичък начин онази емоция, която може да възпламени двама души. Кара ни да потърсим щастието в себе си. Проектът е изключително позитивен. Нещо, което от доста време липсва в българския ефир. Нещо без претенция, но с много смях“, категоричен е Краси Ванков.


Една от темите, която обединява всички герои, е спасяването на българското Черноморие. Един див залив, който е застрашен от застрояване, ги обединява в обща кауза. Ще съумеят ли да го защитят, предстои да разберем.

Не пропускайте комедия „All Inclusive“ всеки петък от 21.00 ч.

loading...

Последните от admin

Обратно в началото