phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 02 Януари 2013 15:33

ХОРОСКОП НА ИМЕТО ЙОРДАН/ЙОРДАНКА

Оценете статията
(1 vote)

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Това мъжко име идва от наименованието на река Йордан. У нас то е едно от най-разпространените от векове.

Гордостта и благородството са характерните чер ти за мъжете, които го носят. Освен че държат на думата си и са упорити до инат, Йордановците имат и известна авантюристична жилка. Те са с особен поглед към света, не търпят традиционните и скучни неща. Около тях нещата трябва често да се променят, защото иначе изпадат в тежка депресия и си задават въпроси без отговор.

Йордан е любител на грандиозните проекти - той вижда развитието на нещата няколко хода напред и се ядосва, че другите не го разбират. Понякога много му помага фантазията, с която е щедро надарен от природата. Той вижда във въображението си света променен, често това го вкарва в илюзорен свят, от който бавно излиза.

По характер е открит и добър, но може да бъде раздразнен силно, ако бъде излъган от хора, на кои то е вярвал. Приказлив е повече, отколкото се пола га на един мъж.

Йорgанка притежава почти всички черти на своя адаш Йордан. Разликата между тях е, че тя е по дискретна и спокойна, когато знае някакви важни тайни.

Йорданка е господар в кухнята - там се усеща на своя територия. Децата я обожават, а съпругът често и отстъпва лидерското място в семейството. Отношенията и със свекървата са на принципа на "мирното съвместно съжителство", но живее отделно от нея. Добре се разбира с мъже, кръстени с имената Георги и Валентин.

 

 

Поздравете имениците с картички от ТУК

 

 


Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ