phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Сряда, 27 Юли 2016 11:27

РОКСАНА ПО ПЪТЯ НА СОФИ МАРИНОВА

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Протежето на Слави не е на седмото небе от любов. Смуглата хубавица лети направо в открития Космос! Роксана позира с новата си изгора за LoveStyle, където разкри любопитни подробности за връзката им.

Когато не и било до любов и мъже, приела участие Белгия. Там пяла пред 500 човека публика, но един от тях грабнал вниманието й от пръв поглед. За нея било любов от пръв поглед – не откъсвали очи един от друг цяла вечер. Нито тя обаче, нито той се осмелил на първата крачка.

Два дена по-късно обаче я потърсил Александър – взел координатите й, благодарение на техен общ познат в Белгия. Двамата започнали с денонощните разговори и така пламнал страстен телефонен романс.

Заради певицата младежът пренебрегнал работата си в чужбина. Издържал се като работник по фабрики, но се прибрал в България заради нея. Казали си, че се обичат още на първата си среща. Роксана рискувала – въпреки злощастния опит в любовта и това, че е по-голяма от него с пет години.

Възхитена е от своя мачо, който я изненадвал с всевъзможни жестове на любов. Той бил сбъднатата й мечта за мъж и дори вече се дамгосала с името й – татуирала го върху ръката си.

Била убедена, че ще й поиска ръката и певицата се кълне, че ще направят такава сватба, че накара цялата държава да говори за нея. Чакала си пръстена с нетърпение и искала деца – няколко! Толкова е щастлива, че не пести пари да го зарадва. Вчера отпразнувал рожден ден и му подарила пони.

 

www.kliuki.ws

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ