phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Неделя, 31 Юли 2016 11:31

ЧААТАЙ УЛУСОЙ ПРЕД "COSMOPOLITAN": СЛЕДВАЩИЯТ МИ СЕРИАЛ ЩЕ БЪДЕ "ПО-ТВЪРД"

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

Вероятно сте гледали рекламата с Чаатай Улусой и красавицата Тейлър Хил, ангел на Victoria’s Secret. И ние я гледахме, при това няколко седмици по-рано и гостувахме на снимачната й площадка! Свикнали сме да правим снимки на сетовете на известни актьори, но това за нас беше едно много вълнуващо преживяване. Можем да кажем, че това отличава Cosmopolitan! Страхотно е чувството да сте свидетели на това, което се случва зад камерата, да бъдете в една и съща атмосферата с актьорите, с режисьора, с целия екип на сета. Не намирам думи, които да кажа за Чаатай Улусой, но можем да обобщим така: Наистина е много, ама много красив! Проследявайки отблизо дисциплината, с която работи актьорът, неговата отдаденост, взискателността му, ние още веднъж му се възхищаваме. Докато седяхме с палтата си на брега, Улусой много пъти се хвърли във водата и въпреки това енергията му никога не спадна, мъж за пример. Докато се снимаше рекламата, се правеха и снимки за кампанията, ставаше въпрос за сериозно бързане. При първата възможност, която открихме, отвлякохме Чаатай Улусой, за да го снимаме и след това започнахме да задаваме въпросите си един по един. Любопитни  сте какво ни разказа… И добрата новина, която очакваме – новият сериал ще бъде скоро!


 

В Бодрум сме за снимките на реклама на Colin’s, чието ново лице станахте Вие. Ще ни кажете ли нещо повече за това сътрудничество?

Colin’s е марка, която има успех и в Турция, и по света, и която познавам и следя от години. Много утвърдена марка, известна в много различни държави. Това че Colin’s е една младежка, енергична, привлекателна и стилна марка, изигра важна роля да приема поканата. След като дойде от една толкова силна марка, веднага приех. В тази кампания работихме с много опитни хора, с много добри имена. И се получи много хубава реклама.

Много се бяхме затъжили за Вас. Завръщате се с тази рекламна кампания.

Да, и снимките минаха много добре. Заради вятъра имахме някои затруднения, но се справихме. Това е работа, която свърших с удоволствие и без това подводните сцени са в моя стил. Много обичам подводния свят. Времето малко се захлади, но не ми беше студено и нямаше проблем. Стана забавна реклама. Отзивите, които получих също са много хубави. Вярвам, че ще накараме зрителите да усетят лятната жега.

В рекламата има сцена със скок във водата и подводни снимки се направиха. Температурите са 17-18 градуса! Какво е отношението Ви към морето?

Толкова добро, колкото да влезна в него в Бодрум през март. Много обичам да плувам и като спорт, и за удоволствие. Гмуркането ми доставя удоволствие точно като плуването. Под водата има един съвсем различен свят…

Партнира Ви един от известните ангели на Victoria’s secret. Чухме, че и Вие имате участие в този избор. Защо Тейлър Хил?

Когато започна кампанията, от фирмата ни предоставиха списък с възможни имена. Colin’s отдадоха значение на моята идея. И аз им казах, че измежду тези имена предпочитам да работя с Тейлър. Тя притежава много добра енергия, в ранна възраст е постигнала много хубави неща. Имах възможност да я гледам по телевизията преди

това сътрудничество. Накрая дойдохме заедно тук и с целия екип създадохме една много хубава реклама. Мисля, че ще се хареса на зрителите и ще бъде една лятна кампания, която ще накара всички да се усмихват.

След Medcezir не сме Ви виждали на екран. Може ли да кажем, че беше време за почивка? Какво правихте?

Веднага след Medcezir започнаха снимките на Delibal. През юли-август заснехме игралния филм. След това през септември заминах за Лос Анжелис за два месеца, за да усъвършенствам езика си и за да опозная нови култури. Дойдох в Истанбул са премиерата на филма, след това се върнах обратно.

Какъв беше животът Ви там?

Хубав. Опитвам се да се усъвършенствам. За да оползотворя времето си там, се записах на уроци по танци например, започнах да изучавам латино танци. Освен това спортувам, ходя на пилатес. Вече 5 години се занимавам с пилатес и никога не съм спирал. Където и да отидех, намирах студио и се занимавах с това. Всъщност известно време се занимавах с фитнес, но след като се запознах с пилатеса забелязах, че ми се отразява много по-добре на гъвкавостта.

Освен това, спазвате ли някаква диета или специален тренировъчен режим, за да поддържате форма?

Не спазвам определена диета, но за да съм във форма и за да съм здрав, внимавам какво ям. Например, в живота ми не присъстват захарта и белият хляб. Спортът и без това е постоянно в живота ми.

Medcezir стана един от незабравимите проекти на турската телевизия. Сигурно и към поканите за нови проекти подхождате внимателно и избирате, нали?

Всъщност сме длъжни да бъдем внимателни. Освен това, в индустрията със сериалите и условията там нямаме много голям шанс да направим нещо; казвам го в смисъл, че възможностите ни са ограничени. Въпреки това, правим каквото е по силите ни и се опитваме да създаваме хубави и различни неща.

Може ли да дадем на читателите някакви новини относно новия сезон?

Да, можем. През новия сезон, през септември ще работим с Ay Yapım. Ще бъде малко по-твърд характер. Полицейски сериал е този път… Тази роля ще бъде много различна от предните. Разбира се, пак ще има любов.

За новата си роля сте взимали и уроци по стрелба в Америка. Ние сме свикнали все да Ви гледаме в ролята на „романтичния принц”, но този път, както казвате, изглежда ще се срещнем с един по-твърд/суров характер.

Да, малко по-различен характер ще бъде. Сценарият се пише в момента. Не искам да давам повече подробности, но вярвам, че ще се хареса от всички и ще бъде роля, над която ще работя с удоволствие.

Да се върнем на Delibal, в този филм Ви видяхме в главна роля. Какво беше вълнението за Вас?

Това е вторият ми игрален филм. Първият беше Anadolu Kartalları. Там направих първия си опит на голям екран. Този път беше различно, сякаш всеки детайл беше мое собствено дело. Много дълго време работих, беше проект, ясен още преди година. Беше един труден характер, такава красота имаше в тази роля. Трябваше да е такава, за да ме развълнува. Героят ми свиреше на барабани и аз се научих да свиря на барабани. Срещнах се с болни от биполярно разстройство. Взех уроци по барабани, курсове за управление на мотор и интензивна работа с учител по актьорско майсторство. Откровено казано, подготовката за ролята не беше трудна, защото съм в проекта от началния етап.

Доста добре сте научили свиренето на барабани.

Да, и без това имах голямо желание да се науча да свиря на барабани. Имах интерес, но не можех да намеря пролука във времето, за да се науча. И това беше добър повод да го направя… Много хубаво се получи! И не спирам, сега си купих барабани и вкъщи. Имам и в Истанбул, и в Лос Анжелис. Понякога свиря тук, на някои места, където ходя. Но разбира се, на тайни места. (Смее с

Имаше ли сцени от филма, които Ви затрудниха?

Изиграх всички сцени с удоволствие, не мога да кажа, че съм се затруднил.

Има ли нов игрален филм?

Към момента няма нищо ясно относно нов игрален филм.

А имате ли идеи от рода на: „Да режисирам свой филм, да продуцирам свой филм“?

Имам, много искам! И без това имам свои сценарии. Интересувам се много и от тази страна на работата. Да даде Бог, в бъдеще искам да направя нещо в това отношение и лека-полека подготвям основите.

Последно присъствахте със специална покана на пижамено парти на Стефано Габана. Как се получи тази покана? Когато видяхме снимката в Инстаграм много се развълнувахме, наистина.

Освен, че беше едно хубаво парти, се запознах и с много приятни хора. Поканата се получи случайно. На корицата на едно мъжко списание бях с дрехи на D&G и те са споделили корицата с техните дрехи в Инстаграм. После се свързаха с мен. Знаеха, че съм в Лос Анжелис и ме поканиха на партито. А аз отидох, като за да бъда в крак с концепцията на партито, облякох пижама.

Блиц

Кой филм Ви е въздействал най-много до сега? – „Защо тъгува Гилбърт Грейп“.

Какво никога не можете да приемете в една жена? – Неискреността.

Любимата Ви дреха в гардероба? – Дънки.

Любимото Ви място за почивка? – Егейското крайбрежие.

Коя актриса харесвате най-много? – Дженифър Лорънс.

Коя песен най-често слушате в момента? – Не мога да кажа определена песен, но групата, която най-много слушам, е Mumford & Sons.

Кое е любимото ви ястие? – Karnıyarık.

Ако не бяхте станали актьор, какъв щяхте да бъдете? – Пак щях да съм в този сектор, може би зад камерата…

 

В кой град освен Истанбул бихте искали да живеете? – Лос Анжелис.

 

 

 

Източник: Приливи и отливи

Последна промяна на Неделя, 31 Юли 2016 11:43

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ