phototargets.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Вторник, 08 Ноември 2016 16:13

"ОТКРАДНАТ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 24,25

написана от admin
Оценете статията
(0 гласа)

„Откраднат живот“ провокира зрителите със социални теми

Майка, която е член на Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун, се включва в епизоди, посветени на темата

Колебанията на Биляна и Алекс за здравословното състояние на бъдещото им дете ще се превърнат в сериозна социална тема в епизодите на „Откраднат живот“ , които зрителите ще видят тази седмица в ефира на NOVA. Дилемата на семейството ще бъде разрешена от героинята на Тони Маринова – майка и член на Управителния Съвет на Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун. „Откраднат живот” ме грабна веднага – имаше история. Към края на първия сезон тайничко си пожелах нашата тема – Синдром на Даун, да намери място в някоя от сцените. Вярвам, че този епизод ще помогне на много хора да отворят очите си и да разберат, че Синдромът на Даун не е присъда, а възможност да подредиш живота си по нов, различен начин“, споделя Тони, която е превърнала в кауза своята история. „Казусите, с които се сблъскват персонажите в „Откраднат живот“, разширяват личния ми мироглед и ме карат да размишлявам по теми, върху които преди съм оставала безучастна“, допълва актрисата Радина Думянан, която не само е развълнувана от срещата с Тони и нейната дъщеря, но и получава покана да бъде лице на традиционния календар на сдружението.

В новите епизоди, във вторник и сряда вечер, Калин ще претърпи инцидент, който ще прекъсне комуникацията му с Наталия. Разбирайки, че дъщеря й може да роди дете със Синдром на Даун, Виолета ще опита да събере сили и да се отърси от медийната вихрушка. Майката на Наталия отново ще се опита да влезе в живота й, а д-р Захариев ще продължи да търси начин да срещне д-р Стилянова и своя син. Сложна операция ще изпита силите на проф. Камбуров, давайки му възможност да се върне отново към лекарската професия.

Какъв ще бъде поводът за завръщането на майката на Наталия? Ще се справи ли проф. Камбуров с операцията или ще приключи окончателно с професионалния си път? – ще разберете във вторник и сряда вечер от 21:00ч. по NOVA.

 

Последна промяна на Вторник, 08 Ноември 2016 16:16

Спонсорирана реклама

loading...

Реклама


ПОЖЕЛАНИЯ